Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stardew Valley'e Türkçe Dil Desteği Eklendi

 
Stardew Valley için resmi Fransızca, Korece, İtalyanca, Macarca ve Türkçe dil destekleri Steam'de bir süredir betadaydı ve dün yayınlanan versiyon 1.3.36 güncellemesi ile birlikte yeni dil seçenekleri tüm PC kullanıcıları için erişime açıldı.

Güncelleme ayrıca oyundaki çeşitli hataları gideriyor. Güncelleme notlarına buradan göz atabilirsiniz.

Açık uçlu köy yaşamı rol yapma oyunu Stardew Valley şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch, PlayStation Vita ve PC platformları üzerinde ulaşılabilir durumda. Android versiyonu 14 Mart tarihinde çıkış yapacak. Android versiyonu çıkışıyla birlikte Türkçe dil desteğine sahip olacak. iOS ve konsollara güncelleme daha sonra gelecek.

Oyunun tanıtım yazısı:


Sana büyükbabanın Stardew Valley'deki eski çiflik arsası miras kaldı. Eski aletler ve birkaç bozuk para olan, yeni bir hayata başlamak için yola çıktın. Bu arazide kıt kanaat geçinmeyi ve evini büyütüp geliştirebilir misin? Bu kolay olmayacak. Joja Corporation şehre geldiğinden beri eski yolların hepsi kayboldu. Şehir merkezinin en hareketli noktası şu anda karışık durumda. Fakat vadi fırsatlarla dolu görünüyor. Biraz özveri ile, sadece Stardew Vadisi'ni bile büyütüp geliştirebilirsin! 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers
VFŞL 2019 Kış Mevsimi 7. Hafta Birinci Gün Karşılaşmaları Oynandı! Chris Avellone Star Wars Jedi: Fallen Order Üzerinde Çalışmış
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Watton1

4.3.2019 13:10:38

0
quote:

Orjinalden alıntı: yoksulseytan22 Ps4 te Türkçe mi oyun, yoksa sadece pc için mi.
Sonuçta bioshock infinite oynamıyourz çevirmesi ne kadar zor olabilir al bir sözlük oyna hocam belli başlı kelimeler vardır oyunda basittir yani.

Umit_22

3.3.2019 01:57:59

0
Ps4 te Türkçe mi oyun, yoksa sadece pc için mi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız