Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Temalı Nvidia Titan Xp Collector's Edition Görücüye Çıktı

 
     Walt Disney Pictures’ın gelecek ay gösterime girecek iddialı Star Wars: The Last Jedi filmi için yoğun bir pazarlama süreci yaşanıyor. Mobil oyunlar, reklamlar, oyuncaklar derken Nvidia da önemli bir katkı hazırlamış.
 
     Bir süre önce ilk ipuçları verilen ve yeni bir ekran kartı mı geliyor sorusuna muhatap olan Collector’s Edition NVIDIA TITAN Xp ekran kartının aslında Star Wars filmi anısına olduğu ortaya çıktı. Hazırlanan Collector’s Edition NVIDIA TITAN Xp ekran kartı iki farklı versiyona sahip. Karanlık taraf için kırmızı LED aydınlatmalı bir tema benimsenmiş. Kenar kısımda yine kırmızı aydınlatma ile Galactic Empire yazısı gözüküyor. Baskılı devre kartının alt kısmında ise Star Wars logosu kazınmış. Aydınlık tarafı seçenler ise Nvidia’nın da rengi olan yeşil LED aydınlatmalı temaya sahip olacaklar. Kenar kısmında Jedi Order yazısı ve alt kısımda yine Star Wars logosu bulunuyor. Bunun haricinde donanım tarafında bir farklılık yok.
 
     Collector’s Edition NVIDIA TITAN Xp her iki versiyon için 1200$ fiyat etiketi mevcut. GeForce Experience kullanıcıları için ön siparişler başlamış durumda. Her kullanıcı sadece bir ekran kartı satın alabiliyor. Film ise 15 Aralık tarihinde gösterime girecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak engadget Star Wars Battlefront II EA DICE FPS
SteelSeries'den Eşzamanlı Kablosuz ve Kablolu Ses Aktarımı Sağlayan Yeni Bir Kulaklık L.A. Noire: The VR Case Files Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.11.2017 20:34:11

0
Sith'tin sene bu ülkede alınmaz o kartlar :)

jedi39

8.11.2017 18:59:47

0
Jedi Order benim kasaya nasıl uyardı varya
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars Battlefront II
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız