Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars: Rise of Skywalker'ın Gişesi Diğer Filmlere Göre Düşük

 
Disney'in Lucas Arts'ı satın almasından sonra Disney'in yarattığı ilk üçlemenin sonuncusu olan Star Wars: Rise of Skywalker geçtiğimiz Cuma günü vizyona girdi. Çok kötü bir başlangıç yapan ve hayran kitlesinin neredeyse tamamının sevmediği film, sadece puan olarak değil, gişe olarak da düşüşte gözüküyor.
 
Amerika'da açılış hafta sonunda 200 milyon gişe yaparken, tüm dünya verileri eklenince 373 dolara yükseliyor filmin gişesi. Star Wars: Rise of Skywalker şu anda Amerika'da Aralık aylarında çıkan "en iyi gişe yapan filmler" sıralamasında üçüncü sırada. İlk iki film ise sırasıyla, Force Awakens ve The Last Jedi. Onlar ise sırasıyla 248 ve 220 milyon gişe yaptılar. 
 
Star Wars: Rise of Skywalker için garip olan durum ise yaptığı gişenin yarısının Cuma gününe ait olması. Bu demek oluyor ki film çıktıktan sonra insanlar filme gitmekten vazgeçmiş. Bunun sebebi yapılan kötü yorumlar olabilir. Cuma günü gidenlerin çoğu büyük ihtimalle ön sipariş ile almıştır biletini. 
 
Peki siz beğendiniz mi Star Wars: Rise of Skywalker'ı? Yorumlarınızı yazmayı unutmayın. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure star wars disney+ obi wan anakin disney skywalker Rise of Skywalker film trailer son fragman last jedi gişe son film gişe
Yakuza: Like a Dragon'dan Oynanış Videosu Paylaşıldı I Am Jesus Christ'tan Yeni Fragman Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

25.12.2019 10:02:34

+1
Çok iyi olmuş keşke bende gitmezeydi.Filimi seyrederken iç geçirdim resmen mideme kramp girdi JJ Abrams içimden nekadar küfür ettim hatırlamıyom Filimide tonlarca eleştirilicek iş varda şimdi spoiler olmasın die yazmıyor.5 yaşındaki çocuk yazssa senaryoyu bundan iyi yazar emin olun.Ben Sithlerin herşeyiyim Bende Jedi yları herşeyiimm oleeyy yubbi 😂

by_endless

24.12.2019 21:58:42

+1
Belki rahat bırakırlar seriyi umarım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız