Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Kinect Bilmecesi


 
     Microsoft'un harekete duyarlı sistemi Kinect'e uyumlu Star Wars'ın ilk sunum videosu kafaları karıştırdı.
 
     Microsoft'un E3 2010 öncesi yaptığı ilk konferansın etkileri hala sürüyor. Asıl konferansını bu akşam, Natal konferansını ise çarşamba günü yapacak olan Microsoft, dün gösterdiği bilgiler ve Xbox 360 Slim dedikoduları ile ağzımıza fuar öncesi bir parmak bal çaldı diyebiliriz. 
 
     Sabah yaptığımız bir haberde de Kinect'e uyumlu bir Star Wars oyununun geleceğini duyurmuş ve bu haberin bizi oldukça heyecanlandırdığını dile getirmiştik. Bu heyecanımızın oyunun E3'teki gösterimi nedeniyle biraz baltalandığını söylemeliyim.
 
     Daha önce bir çok kez karşılaştığımız bir fuar klasiği, Star Wars Kinect ile tekrar karşımıza çıktı. Oyunun fuarda gösterilen sunumunda, arka plandaki oyunun sahnedeki oyuncu tarafından yönlendirilmediği, yani işin aslında hazırlanmış bir video sunumu olduğunu görebiliyoruz. Tabi internette bu durumu farkeden çoğu kullanıcıda "Fail" ibaresini hemen yapıştırmışlar.
 
     Oyunun gerçek bir oynanış videosunu görmeyi umuyor ve E3'te yayınlanan sunum videosu ile sizleri baş başa bırakıyoruz;
 

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kinect Project Natal microsoft Xbox 360
AC: Brotherhood'un E3 Videosu ve Çıkış Tarihi Kinect Sports'un Yapımcısı Rare Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.6.2010 12:29:16

0
Daha tam gelişmemiştir arkadaşlar boşu boşuna yaygara yapmayın belli ki tanıtmak için video yapılmış tam hazır değil demekki.

BSC Misafiri

22.6.2010 09:22:16

0
Evt Aynen Kinect Fail Ben Bunu Forza Motorun Videosundada Fark Ettim Adam Biraz Geç hareket Ediyordu Videoların Hazır Olduğu Belli Oluyor.... ;)

waltran

17.6.2010 15:13:45

0
illaki gecikme olacak bence sinir krizleri geçirtecek çoğu kişiye

Beriko

17.6.2010 13:17:13

0
Bu video fake arkadaşlar , boşuna kinect fail yazıp kafaları bulandırmayın

jrazrael

15.6.2010 14:06:21

0
Zaten kinect bu kadar kusursuz algılayabiliyorsa ilerde oyunlar yada animasyon filmler için kullanılan hareket algılama teknolojileri bitmiş demektir =) Bence sadece burda oyunun havasına giriyor. Hepimiz biliyoruzki cihazın bir çok kusuru olacak fakat bir o kadarda sevilecek.

desert_rain

14.6.2010 16:22:16

0
Tam test edilmemiş ürünü , pazar payı kapmak için piyasaya sürmüş ve milyonlarca kullanıcıyı madur etmiş firmadan beklerim bunları.

Moy07

14.6.2010 16:12:57

0
Katılıyorum adam resmen oyundaki hareketleri tekrarlıyo.Oyun videosunu taklit etmekten başka bişey değil bu. Harbidende Kinect FAİL

almila1299

14.6.2010 15:58:45

0
ilk izeyişimde bile anladım, adam sonradan kaldırıyor kılıcı birde tam uçan araç inerken pozisyon alıyor onuda oyundaki karakterden sonra yapıyor, bece iş tam tersi olmalı, yoksa bu natal beyinde mi okuyor, daha bizim elimize kolumuza ulaşmadan Kinect'e mi ulaşıyor? :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kinect
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız