Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Jedi: Fallen Order için 13 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Respawn Entertainment, tek oyunculu üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Star Wars Jedi: Fallen Order için ilk oynanış videosunu yayınladı.

Star Wars Jedi: Fallen Order 15 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Tüm galaksiyi kapsayan bir macera, Respawn Entertainment imzalı yeni 3. şahıs aksiyon-macera oyunu STAR WARS Jedi: Fallen Order’da sizi bekliyor. Bu hikaye temelli tek oyunculu oyunda, Bölüm 3: Sith’in İntikamı’ndaki olayların ardından Emir 66’nın elinden güç bela kurtulan bir Jedi Padawan’ın yerine geçeceksiniz. Jedi Düzeni’ni yeniden kurma amacıyla geçmişinizdeki eksik parçaları toplayarak eğitiminizi tamamlamalı, yeni Güç yetenekleri edinmeli ve ikonik ışın kılıcı sanatında ustalaşmalısınız. Tabii bu sırada İmparatorluğun ve ölümcül Engizisyoncuların bir adım önünde olmak zorundasınız.
 
Yeteneklerinizde ustalaşırken, STAR WARS filmlerindeki ışın kılıcı savaşlarının heyecanını yansıtmak üzere tasarlanan sinematik tadındaki ışın kılıcı ve Güç düellolarına katılacaksınız. Karşılaşacağınız düşmanların güçlü ve zayıf yönlerini göz önünde bulundurarak strateji geliştirmeniz ve aldığınız Jedi eğitiminden akıllıca faydalanarak rakiplerinizi alt edip gizemleri çözmeniz gerekecek.
 
STAR WARS hayranlarının anımsayacağı ikonik yerler, silahlar, donanımlar ve düşmanların yanı sıra, STAR WARS’a ilk kez eklenen yeni karakterler, yerler, yaratıklar, droidler ve düşmanlar da bulunuyor. Bu özgün STAR WARS hikayesinde, kısa süre önce İmparatorluk tarafından ele geçirilen galakside gezineceksiniz. Jedi’ları tamamen ortadan kaldırmaya çalışan İmparatorluk karşısında, kaçak bir Jedi kahramanı olarak hayatta kalmak için savaşarak ve yok olan bir uygarlığın sırlarını çözerek Jedi Düzeni’ni yeniden kurmaya çalışacaksınız.
 
ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER

- Sinematik ve Sürükleyici Bir Savaş – Jedi: Fallen Order, vurma, savuşturma ve kaçınma temelli yenilikçi ışın kılıcı düellosu sistemi ve karşınıza çıkacak engellerin üstesinden gelmenizi kolaylaştıracak etkili Güç yetenekleriyle birlikte Jedi olma hayallerinizi gerçekleştirmenize imkan tanıyor. Bu düello sistemi sezgisel yolla öğreniliyor, ancak ince ayrıntılarının tamamen ustası olarak maceranızda yeni kuvvetlere ve yeteneklere kavuşmak için eğitim ve pratik şart.

- Yeni Bir Jedi Hikayesi Başlıyor - İmparatorluk’tan kaçan eski bir Padawan olarak, İmparatorluk Engizisyoncuları Jedi Düzenini yeniden kurma planınızı öğrenmeden önce eğitiminizi tamamlamanız gerekiyor. Bu hikaye temelli macerada eski bir Jedi Şövalyesi, inatçı bir pilot ve korkusuz bir droid ile birlikte İmparatorluğun korkunç planlarından kaçmalısınız. Savaş, keşif ve bulmaca çözme odaklı çeşitli görevleri keşfedin ve başarıyla tamamlayın.

- Galaksi Sizi Bekliyor - Jedi: Fallen Order’da keşfedeceğiniz eşsiz bölgeler arasında antik ormanlar, rüzgarlı kayalıklar ve lanetli ormanlar bulunuyor. Nereye gideceğiniz ise tamamen size kalmış. Yeni kuvvetleri ve yetenekleri açtıkça haritaları farklı yollarla yeniden gezebilir, Gücün yardımıyla daha etkili bir keşif yapabilirsiniz. Ancak hızlı hareket etmelisiniz. Jedi Düzeni’nin tüm kalıntılarını ortadan kaldırmak isteyen İmparatorluk, her adımınızı takip ediyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Star Wars Jedi: Fallen Order tek oyunculu üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Electronic Arts Respawn Entertainment
FIFA 20 PC Sistem Gereksinimleri Battlefield V 2019 Yol Haritası Duyuruldu: Yeni Haritalar, Pasifik Cephesi ve Daha Fazlası
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.6.2019 12:57:51

0
Arkadaşlar hep aynı hareketler ayni hikaye degişen sadece mekanlar ve kurgu.Hala bu oyunların ısıtılıp servis yapılmasından bıkmadınızmı?Yeni birşeyler bulmak lazım yoksa yeni nesil deyip ayni oyunlari farklı mekanlarda cilalanmiş halde görmekten ileriye gitmeyecek bu iş.Hadi hikaye yazamıyorsunuz ama gelişen teknolojilerle artık düşünen rakipler bekliyoruz.Kolay ölmeyen düşmanlar.Aynı şeyleri oynamaktan ve izlemekten sıkıldım.

BSC Misafiri

11.6.2019 12:36:38

0
r2d2 nun bacanağını kestiler

Guest-0CCF51958

10.6.2019 04:55:04

0
Yapa zeka çok kötü olsa da bazı özellikleri kullanması çok zevkli görünüyor. Ucuzayınca keyifle oynarım açıkçası bu oyunu ama çok beğendiğimi söyleyemem. Işın kılıcı güzel görünüyor en azından :)

emrecan12bjk

9.6.2019 16:17:58

0
yavan bir oynayışı var daha hareketli bir şeyler bekliyordum ama oynanır yinede.

gursoyf

9.6.2019 15:36:44

0
Kesinlikle durum bu... 2 deki atmosfer, çok daha güzeldi.

omris2013

9.6.2019 15:33:25

0
Unleashed 2 kesinlikle efsaneydi bence, iki kez oynamış ve bitirmiş olarak söylüyorum çok güzeldi yıllarca 3.oyununu bekledim ama bu video onun kadar güzel gelmedi bilmiyorum belki bana öyle gelmiştir.

mehmetalpertr

9.6.2019 15:22:19

0
güzel duruyor. En azından TPS ve hikaye odaklı bir oyun. Online ve FPS lerden bıkmıştık.

BSC Misafiri

9.6.2019 14:32:54

0
Bu adamlar hikaye ve bölüm tasarımını beceren insanlar. Ben güveniyorum oyuna ki star wars evreni ile alakam yok:)

Xeat

9.6.2019 12:17:24

0
EA ve yapay zeka durumu hariç diğer her şeyi beğendim. Umarım yapay zekayı da düzeltirler de şöyle hikayesi güzel adam gibi bir SW oyunu oynarız yılaaar yıllar sonra

FORZAFATHER

9.6.2019 11:31:05

0
Oyun beni biraz hayal kırıklığına uğrattı. Alpha versiyon olması bir yere kadar çünkü 5 ay sonra bu oyun çıkmış olacak. Biraz aceleye getirildi gibi geliyor. En çok gördüğümüz düşman tipi Stormtrooper malum. Biraz yapay zeka ve animasyon koysaydınız demeden olmuyor. Aynı anda 2-3 st'nun aynı hareketleri yaptığını görmek komik geldi. Alpha olmasından kaynaklandığını düşünüyorum, scriptlerin oyuna yedirilmesi tam olarak tamamlanmamış. Artık iş işten geçti ama bu oyuna Shadow Of serisi gibi bir Nemesis sistemi çok iyi olurdu. Malum yeni seride Stromtrooper'dan kırma bir başrolümüz bile var. Bu arada ana karakterimiz Cameron Monaghan, Shameless'teki Liam karakteri yani. Biraz fazla çocuksu geldi, Anakin'e benzettim. Neyse ex-Padawan sonuçta. :)

KAKÁ

9.6.2019 11:30:28

+4
Yapay zeka kotu duruyordu ama duzelir, ben begendim sahsen, tps single mis gibi oyun.

porsux

9.6.2019 10:10:15

0
Kendi adıma büyük bir cila ihtiyacı görmüyorum. Beğenmeyen arkadaşların eleştridiği kısımlarda pek ala yıl sonuna kadar halledilebilecek şeyler. Eğer dediğiniz gibi oyun büyük eksiklikler taşısaydı ve ben bunları demiş olsaydım evet haklısınız saflık yapmış olurdum ama vaziyet böyle değil

gokuba

9.6.2019 10:00:45

0
Asla iyi bir starwars oyunu göremezsiniz, çünkü starwars temalı oyunları markası satar diye yaparlar, kotor bile o kadar kaliteli bir oyun değildi yavandı. Asla bir witcher 3 kalitesinde starwars oyunu göremezsiniz, çünkü keriz çoktur starwars dedinmi havada kapılır :)

cimbomman

9.6.2019 09:53:19

0
Trooperlardan zeka beklemek. Arkadan gizlice lightsaber dayasınlar mesela değil mi... Görsel, dövüş mekanikleri, uncharted gibi animasyonlu karakter yapısı. Hayvan gibi güzel görünüyor. Ea in beklediğim tek oyunu.

ploff

9.6.2019 02:36:23

0
Ön siparişten oyunu satın almıştım. Açıkcası çok büyük beklentim yoktu.. Ama bu kadar da vasat bir oyun beklemiyordum. Tabi video da gösterilen kısım için diyorum. Grafik takıntılı biri olmama rağmen kaldıkı hala Skyrım oynuyorum ;) Bu grafik motoru artık ömrünü tamamlamak üzere.. Kozmetık makyaj vs.. artık ılgımızı cekmıyor ne yazıkkı. Metro Exodus gıbı bır oyun gorselınden sonra detaylar fazla bos gelıyor.. Son olarak bu oyun bıldıgın Star Wars Battlefront 2'nın genısletılmıs seneryo modu gıbı olmus... Oynayacakmıyım ? Illakı.. Bu evrende gecen cöp oyunu bıle oynarım. Bu halıyle 70 puan alır.. Bıtırdıkten sonra kımse hatırlamaz gıbıme gelıyor..

Persona_Non_Grata

9.6.2019 01:40:44

+2
Tps olsunda taştan olsun, bıktım fpslerden. Beğendim alınır.

BSC Misafiri

9.6.2019 01:00:18

+1
Oyun iyi durduğu aşikar.ama o kadar sadece iyi.beklentimin 2 tık altında kalmış vaziyette

gursoyf

9.6.2019 00:38:05

0
öncelikle bu oyunu Force Unleashed 1-2 ile kıyaslayın sonra iyi deyin. o oyunlardan daha güzel denecek bir özellik göremedim ben. ayrıca karakter animasyonları kötü duruyor. düşmanlar öldür beni diye bağırıyor. sahneler önceden planlı sanki her hareket ezberlenmiş gibi. sıkıcı durduğu da apaçık.bi aralar Star Wars 1313 diye bir oyun duyurmuşlardı. bi o oyunun sizde uyandırdığı hisse bakın bir de bu duyurudaki hisse... inşallah yanılırım ama görünen alpha olsa da içaçıcı değil.

Guest-AEF248198

9.6.2019 00:37:21

+1
Yav aynı şeyi mi izliyoruz anlamıyorum ki? Bazı insanların sırf millet eleştiriyor diye beğendiklerini düşünmeye başladım. Bak şimdi kardeş adam karşı da duruyor sen de gidip dövüyorsun, 5 kişinin arasına dalıyorsun tek tek geliyorlar. İki ihtimal var birinci ihtimal oyundaki düşmanları ya çok delikanlı yapmışlar "abi tek kişiye beş kişi olmaz tek tek gidelim" ya da yapay zekadan yoksun yapmışlar.

BSC Misafiri

9.6.2019 00:14:47

+1
Ozunde fps den baska bisey yapmamis cod moh yapmis adamlarin bu turde boyle mekanikleri basarili sekilde oyuna yedirmesine hayran kaldim gameplay cok eglenceli bence izlerken bunu rahatlikla anliyorsunuz oturup 2 saat ara sahne izlemiyorsunuz respawn in en sevdigim yani bu. Millet neyi bu kadar yerdi anlamadim cokta onemli degil fanboyluk almis basini gitmis ama bi cok kisi bu oyun ciktiginda pisman olur soylediklerine en az 85 puanlari cok rahat toplar bu oyun.

BSC Misafiri

8.6.2019 23:24:51

+1
Çok güzel diyorsunuz ama alpha seviyesi oyun komple değişmez. Çıkacak ürün belli oynanış belli. İnsanlar bu sebepten biraz hayal kırıklığına uğradı.

Antikaruh

8.6.2019 23:23:09

+2
quote:

Orjinalden alıntı: porsux alpha seviyesindeki bir oyuna yapılan vasat, çöp yorumları hem şaşırtıyor hem de güldürüyor. respawn dan kötü bir oyun çıkacağını hiç sanmıyorum kaldıki gördüklerimde hiçte kötü şeyler değillerdi.
Öğrenilemdi değil mi bir türlü ? Anthem'de söylendi F76'da söylendi nice nice oyunlarda söylendi ... Artık piyasa bu öyle Alpha ile tam sürüm arasında dağlar kadar farkın olduğu dönemler çok geride kaldı. Hele ki Ubi, Acti ve EA'nın kabız yapımlarında. 5-6 ay sonra çıkacak (ki genelde çıkışına 1-2 ay kala Gold'a giderler) bir oyundan bahsediyoruz. Gerçekten çok büyük bir cilalanma bekliyorsanız, en amiyane tabiri ile safsınız.

BSC Misafiri

8.6.2019 23:03:38

+1
Bitmiş versiyonunda yapay zeka arttırılırsa sağlam bir oyun olur :)

TiesTorN

8.6.2019 22:47:02

+1
bence gayet dandik gözüküyor. scripted olaylarla dolu, lineer bir oynanışa sahip. combat olarak fena değil ama ışın kılıcının düşmanın içinden geçip de sadece sarı bir yanık görmek çok aptalca bence. kollar bacaklar kopmalıydı.

GoldPunch

8.6.2019 22:41:16

+1
Oyun çok tatsız tutsuz görünüyor. Karakter modellemesi yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Kore MMORPG'lerinden fırlamış gibi. Yapay zeka bu videoya göre kötü, grafikler de 6 yıl önceki oyunlar gibi. Mekanikler de çok basit duruyor. Ayrıca o örümcekler de devil may cry'dan alınma gibi. Biraz fazla yerdim gibi ama cidden ismi Star Wars olmasa basit bir oyun diyecez...

# Ace #

8.6.2019 22:26:41

0
Daha Alpha o yüzden tam sürümü görmeden bir şey diyemem şimdiki hali pek benlik değil. Özellikle animasyonlar üstüne çok daha detaylı çalışma yapmaları şart..

porsux

8.6.2019 22:06:33

+6
alpha seviyesindeki bir oyuna yapılan vasat, çöp yorumları hem şaşırtıyor hem de güldürüyor. respawn dan kötü bir oyun çıkacağını hiç sanmıyorum kaldıki gördüklerimde hiçte kötü şeyler değillerdi.

aykut291

8.6.2019 22:03:55

0
EA hiç güvenmiyorum arkadaş. Oyun çok etkileyici görünmedi bana.Sonunda adam akıllı ışın kılıç kullanbilecez gibi duruyor ama Oyunda çeşitlilikte önemli.

Nevfel

8.6.2019 21:58:51

+1
Karaktere ısınamadım. Yani çok mu zor karizmatik bir eleman tasarlamak star wars evreni için? Senaryo iyi olursa gideri var ama karakter olmamış. Kol bacak kopma vs de mutlaka olmalı. En azından seçenek olarak olmalı.

Wayward Son

8.6.2019 21:57:54

+3
Bir SW delisi olarak yorumlayayım. Öncelikle alpha olduğunu belirtmeleri iyi olmuş zira animasyonlardan seslere, ara ara anlık takılmalardan bazı hatalara alpha olduğu belli. Grafikler güzel, temiz. Atmosfer olarak SW havasına iyi çalışıldığı belli. Işın kılıcı umut verici. Jedi Knight serisinden beri buna açız. Ama biraz daha karaktere hareket katılmalı, daha doğrusu tüm karakterlere. Akıcılık ve hız açısından biraz yavaş. Zorluk derecesinin de buna etkisi var gibi. AI direkt Easy yerine Story Mode zorluğunda takılıyor. Kafa, kol, bacak kopmuyor. E bir Adult Mode vs. koyuverin artık. Zaten herkes bunu dile getirmiş. Bu özelliğin, SW için keyfi bambaşka. Örümcek, böcek vs. takılmayın. SW evreninde olan şeyler bir de farklı farklı gezegenler olacağı söylendi. Çeşitlilik olarak koymuşlar belli ki. Çok fazla çıkmadılar zaten rahatsız etmez. Inquisitor kapışmaları belli ki güzel olacak. Yüksek zorluk derecelerinde görmek gerek. Güç kullanımında, Kylo Ren'in (gereksiz herif) zamanı durdurma gücünü çok göz önüne soktular. Ancak burada yetenek ağacını göstermemelerine ve röportajlara bakarak söylüyorum (yetenek puanı topladığımızı gördük), kendi oyun zevkimize göre oyunu şekillendirebileceğiz. Yetenek ağacı tamamlanmamış olsa gerek. Yani illa tek güce abanmaya gerek olmamalı, Jedi bu. O zamanı durdurarak geçtiği platform öğelerini Force Speed ile de pekala geçebiliriz. Ya da zıplarız. Aynı şekilde ışın kılıcı kullanımında da farklı tarzları benimsememiz şart. Olmazsa olmaz. Droid'in işlevlerini sevdim, klasik SW droidi. Bir de sağlık veriyor o da güzel. Işın kılıcı renk ve ses olarak daha canlı olabilir. Ben buradayım desin. Bu oyunu özel yapacak olan 3 şey var: Hikaye, ışın kılıcı, güçler. Işın kılıcı ve force konusunda umut verici adımlar atılmış. Hikaye konusunda Respawn'a ve kadroya güvenmek gerekiyor. Umarım geri dönüşleri iyi yorumlayıp önümüze çok iyi bir oyun koyarlar. Acaip acıktık SW'ye.

BSC Misafiri

8.6.2019 21:53:07

0
Uncharted+Sekiro karışımı gibi birşey olmuş , Işık gördüm ama şuan ki hali ile heyecanlandırmadı..Atmosfer, grafik güzel lakin yapay zeka, akmayan combat ve bir ruhsuzluk oyuna hakim, Bunlar çözüldümü tmmdır.

Geldimmigordun

8.6.2019 21:52:53

0
Oynanış güzelde suratlar çok donuk can yok gibi Wokiler kartondan yapılmış sanki

kataaay

8.6.2019 21:42:08

0
Çok güzel değil ama çöp gibi de durmuyor kesinlikle. Her önüne gelen oyuna da çöp denmez ki. Ha, ben de Respawn'dan daha iyi bir oyun beklerdim ama şu an için elde bulunan oyun da çok kötü bir oyun değil gibi duruyor bu videoda. Artık çıkış zamanına kadar Respawn'ın bir sürpriz yapmasını beklemek gerecek özellikle AI konusunda. Üzerine 1 yıl daha çalışsalar çok çok daha iyi bir oyun çıkarmış gibi hissettim videoda ancak söz konusu EA olunca böyle bir ertelemenin olması teklif dahi edilemez.

Uchigatana

8.6.2019 21:39:12

0
Oynanır ama öncelik olarak çok çok çok gerilerde.5 sene sonra falan sıra gelir.

Cpt. Alex Mason

8.6.2019 21:38:50

0
grafikler biraz :( frostbite kullanmamışlar respawn source engine kullanmış yine

Berkayselcuk

8.6.2019 21:36:46

0
Oyun guzel duruyor ya. Sadece yapay zeka tereddut ettirdi ve karakter animasyonlari cok kaba geldi. Sanki kore mmorpgsi izliyor gibi oldum. Yapay zeka da sanirim en dusuk seviyedeymis zorluk, o yuzden oyle gorunuyor olabilir. Umutluyum bu oyundan, ciksin da oynayalim.

omris2013

8.6.2019 21:19:46

0
RPG havası sezen Bir tek ben miyim? Bu rpg modası bir geçmedi gitti yok vampir oyununa rpg yapmalar ac a rpg yapmalar

psycho90

8.6.2019 21:16:02

0
Ben izlerken beğendim ama hem burada hem canlı sohbetlerde pek beğenilmemiş. Sanırım beklentiyle alakalı biraz da. Ben çerezlik bir yapım beklediğim ve işin içinde EA var diye kendime büyük hype yaratmadığım için gördüklerim bana yetti. Yapay zeka baya kötüydü ama büyük ihtimalle en kolayda oynuyorlardır rahat hareket edebilmek için. Onun dışında zaten daha Alpha aşamasında olduğundan animasyonlar ve grafikler gelişme gösterecektir. 80’lik bir yapım olur diye düşünüyorum

sh4dy_081991

8.6.2019 21:00:52

+3
İyi güzel olmuş fazla söze gerek yok zamanla daha iyiye gider bu oyun EA değil Respawn a güveniyorum beni yanıltmayacak sayılı stüdyolardan. Ama EA sunumunun geri kalanı resmen boştu.

İdrak İstimlak

8.6.2019 20:59:54

0
Atmosfer falan güzel ama dövüş mekanikleri ve yapay zeka bayağı bir vasat kalmış. Henüz alpha aşamasında ama son sürüme kadar kolay kolay düzelecek şeyler değil bunlar. Yine de SW aşkına fiyatlar uygun düzeye indiğinde oynarım ben bunu...

RealArek

8.6.2019 20:58:31

0
quote:

Orjinalden alıntı: Watton1 Star wars dedik adam ormanda örümcek kesmeye başladı yaratıcılık 10 numara örümcekmi geldi aklınıza star wars deyince allah aşkına ayıp be kardeşim
Kardeş boş yapma nerden gömsem diye kılıf arıyosunuz yapay zeka dışında oyun güzel olmuş star wars filmlerinde bile o evrenin ne kadar tehliekli olduğunu görüyoruz jediler hayvanlarla dövüştüğü oluyo yapay zekayı düzeltirlerse oyun olmuş gibi jedi güçleri çeşitli gibi duruyo.

BSC Misafiri

8.6.2019 20:57:16

0
Pek iyi değil. Arkasında olan stüdyoya güvendik ama demek o kadar güvenmemek gerekiyormuş.

BSC Misafiri

8.6.2019 20:56:19

0
Nioh, Sekiro ve Quantum Break i kopyalayıp birleştirmişler. Fena görünmüyor. Oynanır .

BSC Misafiri

8.6.2019 20:56:09

+1
Bunun aynısının daha gelişmiş halini verecek EA bi ustaya çıktıktan 1 yıl sonra.. Fallou 3 - Fallout NV gibi çita atlar bu oyun. Hele bir de Sith olma olsa var yaaa.. Of of of..

BSC Misafiri

8.6.2019 20:55:53

0
Oyunu 8 yaşındaki çocuklar için yapmışlar. Star Wars, Disney'in eline geçtiği için başka bir şey beklenemezdi zaten.

atsuma

8.6.2019 20:52:17

0
Single player hikaye tabanlı bir oyun mu yoksa multiplayer olacak mı?

alpererez

8.6.2019 20:48:47

0
stormtrooperlar hedef tahtasından farksız, youtubedan izleyip bitirmelik beleş oyun yapmış adamlar. ama şu videoda bile neredeyse uyuyakalıyosam tam sürümde kesin uyurum.

RustyCohle

8.6.2019 20:45:19

+1
ben cok begendım.Ea nin oyunlarI her zaman benı cezbetmiştir.

Winter Is Coming

8.6.2019 20:39:19

0
çöp

Philipp_Plein

8.6.2019 20:13:48

+6
Tek kelime ile rezalet. Oyunda AI yok, çatışmalar ruhsuz, grafikler aynı. Para verip alınmaz EA Access’e gelince bedava oynarız 450₺ ye alacak enayi zaten bulamazlar.

Valas

8.6.2019 20:12:11

0
Dağ fare doğurdu.Respawn'dan daha farklı bir oyun beklerdim önceki SW oyunlarına fazlasıyla yaslanmış.

Guest-C8DDC600D

8.6.2019 20:10:05

+2
Çok zayıf bir oyun olmuş. Tek güzel şey birebir olan savaştı. Yapay zeka aşırı zayıf. Birde şu oyunları azıcık brutal yapın ya. Işın kılıcı var kopma yok. Respawn'dan daha iyisini bekliyordum.

Mütercim Bey

8.6.2019 20:09:52

+1
quote:

Orjinalden alıntı: porsux <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: HoLyZz! Oyun iyi görünüyor ama AI facia şu haliyle. Umarım alpha sürüm olduğundan böyledir.</blockquote> sandbox zorluk seviyesinde oynandı demo.
İstediği zorlukta oynansın, karakterler teker teker saldırdıktan, aptal gibi yerinde dikildikten sonra bir anlamı yok. AI biraz zeka göstererek saldırsa ama vuruş kabiliyetleri kötü olsa hadi neyse.

BSC Misafiri

8.6.2019 20:07:10

0
Oyun çok sağlam duruyordu gerçekten. :)

BSC Misafiri

8.6.2019 20:07:08

0
Sonunda Jedi Knight serisinden sonra güzel bir aksiyon oyunu geliyor gibi.Dövüş sistemi biraz Sekiro'ya da benziyor...

porsux

8.6.2019 20:06:08

+1
quote:

Orjinalden alıntı: HoLyZz! Oyun iyi görünüyor ama AI facia şu haliyle. Umarım alpha sürüm olduğundan böyledir.
sandbox zorluk seviyesinde oynandı demo.

deadlight54

8.6.2019 20:02:10

+2
Oynanışı fena değil gibi duruyor ama düşman yapay zekası çok kötü. Umarım düzeltilir.

rambocuk

8.6.2019 20:00:43

+2
Harika bir oyun olacak gibi

Mütercim Bey

8.6.2019 19:53:46

+1
Oyun iyi görünüyor ama AI facia şu haliyle. Umarım alpha sürüm olduğundan böyledir.

BSC Misafiri

8.6.2019 19:53:12

0
EA olmasa şu oynayış videosuna hype in kralını yapardım da çok çekiniyorum işte..
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars Jedi: Fallen Order
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız