Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Jedi: Fallen Order 15 Kasım'da Çıkacak, İlk Fragman Yayınlandı

 
 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Respawn Entertainment, tek oyunculu üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Star Wars Jedi: Fallen Order'ın 15 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Oyun ön siparişe açıldı. PlayStation Store'da standart sürümü 399,00 TL ve Deluxe sürümü 459,00 TL; Xbox Store'da standart sürümü 397,50 TL ve Deluxe sürümü 468,00 TL; Origin'de ise standart sürümü $59.99 ve Deluxe sürümü $69.99. Deluxe sürüm'de oyunun perde arkasındaki hikayeye göz atmanızı sağlayacak “Director’s Cut”, ekstra içerikler ve kozmetik ekipmanlar bulunacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Tüm galaksiyi kapsayan bir macera, Respawn Entertainment imzalı yeni 3. şahıs aksiyon-macera oyunu STAR WARS Jedi: Fallen Order’da sizi bekliyor. Bu hikaye temelli tek oyunculu oyunda, Bölüm 3: Sith’in İntikamı’ndaki olayların ardından Emir 66’nın elinden güç bela kurtulan bir Jedi Padawan’ın yerine geçeceksiniz. Jedi Düzeni’ni yeniden kurma amacıyla geçmişinizdeki eksik parçaları toplayarak eğitiminizi tamamlamalı, yeni Güç yetenekleri edinmeli ve ikonik ışın kılıcı sanatında ustalaşmalısınız. Tabii bu sırada İmparatorluğun ve ölümcül Engizisyoncuların bir adım önünde olmak zorundasınız.
 
Yeteneklerinizde ustalaşırken, STAR WARS filmlerindeki ışın kılıcı savaşlarının heyecanını yansıtmak üzere tasarlanan sinematik tadındaki ışın kılıcı ve Güç düellolarına katılacaksınız. Karşılaşacağınız düşmanların güçlü ve zayıf yönlerini göz önünde bulundurarak strateji geliştirmeniz ve aldığınız Jedi eğitiminden akıllıca faydalanarak rakiplerinizi alt edip gizemleri çözmeniz gerekecek.
 
STAR WARS hayranlarının anımsayacağı ikonik yerler, silahlar, donanımlar ve düşmanların yanı sıra, STAR WARS’a ilk kez eklenen yeni karakterler, yerler, yaratıklar, droidler ve düşmanlar da bulunuyor. Bu özgün STAR WARS hikayesinde, kısa süre önce İmparatorluk tarafından ele geçirilen galakside gezineceksiniz. Jedi’ları tamamen ortadan kaldırmaya çalışan İmparatorluk karşısında, kaçak bir Jedi kahramanı olarak hayatta kalmak için savaşarak ve yok olan bir uygarlığın sırlarını çözerek Jedi Düzeni’ni yeniden kurmaya çalışacaksınız.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER
 
- Sinematik ve Sürükleyici Bir Savaş – Jedi: Fallen Order, vurma, savuşturma ve kaçınma temelli yenilikçi ışın kılıcı düellosu sistemi ve karşınıza çıkacak engellerin üstesinden gelmenizi kolaylaştıracak etkili Güç yetenekleriyle birlikte Jedi olma hayallerinizi gerçekleştirmenize imkan tanıyor. Bu düello sistemi sezgisel yolla öğreniliyor, ancak ince ayrıntılarının tamamen ustası olarak maceranızda yeni kuvvetlere ve yeteneklere kavuşmak için eğitim ve pratik şart.
 
- Yeni Bir Jedi Hikayesi Başlıyor - İmparatorluk’tan kaçan eski bir Padawan olarak, İmparatorluk Engizisyoncuları Jedi Düzenini yeniden kurma planınızı öğrenmeden önce eğitiminizi tamamlamanız gerekiyor. Bu hikaye temelli macerada eski bir Jedi Şövalyesi, inatçı bir pilot ve korkusuz bir droid ile birlikte İmparatorluğun korkunç planlarından kaçmalısınız. Savaş, keşif ve bulmaca çözme odaklı çeşitli görevleri keşfedin ve başarıyla tamamlayın.
 
- Galaksi Sizi Bekliyor - Jedi: Fallen Order’da keşfedeceğiniz eşsiz bölgeler arasında antik ormanlar, rüzgarlı kayalıklar ve lanetli ormanlar bulunuyor. Nereye gideceğiniz ise tamamen size kalmış. Yeni kuvvetleri ve yetenekleri açtıkça haritaları farklı yollarla yeniden gezebilir, Gücün yardımıyla daha etkili bir keşif yapabilirsiniz. Ancak hızlı hareket etmelisiniz. Jedi Düzeni’nin tüm kalıntılarını ortadan kaldırmak isteyen İmparatorluk, her adımınızı takip ediyor. 

 
Tanıtım fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Star Wars Jedi: Fallen Order tek oyunculu üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Electronic Arts Respawn Entertainment
The Surge 2 Ekran Görüntüleri VFŞL 2019 Kış Mevsimi Şampiyonu 1907 Fenerbahçe Espor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.5.2019 18:55:20

0
quote:

Orjinalden alıntı: Locke Lamora yapımcı electronic arts ve ala birileri aynı firma tarafından üst üste altlı üstlü yanlı köşeli duvardan duvara vurdurula vurdurula öpülmeye doyamadı. arkadaş saf mısınız? bu oyunun daha doğrusu ea dan çıkan herhangi bir single oyunun iyi olma ihtimali YOK! kafanızı kullanın. son çıkardıkları battlefrontlar çöptü divisionlar çöptü watch dogslar çöptü anthem çöp oğlu çöptü. hayır kendi kendinize hype yapıp eşekten düşmüşe dönmenizi izlemekte ayrı bir güzellik ayrı bir mutluluk unsuru lakin hype ınızı bile izlemek sıkıcı hale gelmeye başladı.
biz severek oynuyoruz yani sen tat alamıyorsan başkasına laf edeceğine kendi haline yan :) Alıp çatır çatır oynayacağız :)

ahrimar

8.5.2019 14:34:33

0
PS oyunlarının çoğu çöp. Sonic gibi hopla, zıpla. Bu da ondan başka bir şey çıkmayacak. 400 TL ye atari oyunu.... Bari PC ye bulaşmasalar. Mal konsol oyunlarını PC de görmek istemiyorum...

ploff

22.4.2019 17:04:06

0
quote:

Orjinalden alıntı: Locke Lamora yapımcı electronic arts ve ala birileri aynı firma tarafından üst üste altlı üstlü yanlı köşeli duvardan duvara vurdurula vurdurula öpülmeye doyamadı. arkadaş saf mısınız? bu oyunun daha doğrusu ea dan çıkan herhangi bir single oyunun iyi olma ihtimali YOK! kafanızı kullanın. son çıkardıkları battlefrontlar çöptü divisionlar çöptü watch dogslar çöptü anthem çöp oğlu çöptü. hayır kendi kendinize hype yapıp eşekten düşmüşe dönmenizi izlemekte ayrı bir güzellik ayrı bir mutluluk unsuru lakin hype ınızı bile izlemek sıkıcı hale gelmeye başladı.
divisionlar çöptü watch dogslar bu ıkı oyun serısı Ubısfot fırması aıt.

by_endless

22.4.2019 13:48:54

0
Neden Kotor serisi gibi cesur bir karar alıp skywalker ailesi döneminden kurtulup gelecekte ya da geçmişteki olaylar hakkında bir oyun senaryosu göremiyoruz ya :/ bıktım abi order 66 olaylarından palpatine den offf

Locke Lamora

16.4.2019 20:05:47

0
yapımcı electronic arts ve ala birileri aynı firma tarafından üst üste altlı üstlü yanlı köşeli duvardan duvara vurdurula vurdurula öpülmeye doyamadı. arkadaş saf mısınız? bu oyunun daha doğrusu ea dan çıkan herhangi bir single oyunun iyi olma ihtimali YOK! kafanızı kullanın. son çıkardıkları battlefrontlar çöptü divisionlar çöptü watch dogslar çöptü anthem çöp oğlu çöptü. hayır kendi kendinize hype yapıp eşekten düşmüşe dönmenizi izlemekte ayrı bir güzellik ayrı bir mutluluk unsuru lakin hype ınızı bile izlemek sıkıcı hale gelmeye başladı.

gypaetus

16.4.2019 09:12:01

+1
sarohan kardeşim sinematiğin in game render olduğu çok belli, bunu anlayamamak için en fazla 2 oyun falan oynamış olman gerekir. ayrıca oyunu respawnın geliştirdiğini biliyorum sahip ea. yani sahibin dediği olur, ve ea'in de zamanında berbat kararlar aldığını hepimiz biliyoruz. yorum saçma değil senin 2 cümlelik yorumu anlamaman saçma bence

deadlight54

15.4.2019 23:42:13

+2
Activision Raven Software’i bi rahat bıraksa da, yeni bir Jedi Academy görsek keşke. Hatta Jedi Academy’nin remake sürümüne bile razıyım. Şu an PC’de yüklü arada bir açar oynarım, hala çok zevkli bir oyun.

-Dark Poison-

15.4.2019 11:40:22

0
Fragmani begendim.Videodan gordugum kadariyla bu oyuna da Titanfalldan wall runnig ozelligini belli yerlere koymuslar sanirim.Eger oyleyse cok guzel degisik bolum tasarimlari goruruz.Respawnin kalitesi ortada.Bu adamlari Ea fazla sıkmazsa hit oyun yapma olasiliklari cok cok yuksek.Umarim ea icine etmez bu oyunun.

Sarohan

15.4.2019 08:28:35

0
quote:

Orjinalden alıntı: gypaetus şu elektrikli sopayla dövüşürkenki animasyonlar beni düşündürdü. ea yine ea'liğini yapmaz umarım
Video zaten oynanıştan bir sahne içermiyor neye göre böyle saçma yorum yaptın ? Oyunu da EA geliştirmiyor.

Wayward Son

15.4.2019 07:51:18

+2
Şimdi Academy'den beri adam akıllı single player Sw oyunu görmediğimiz için bir kere aşırı heyecan veriyor. Respawn yapıyor. Adamların kötü işi yok + yapımlarında oynanış açısından feci başarılılar. İçine edilmiş Return of the Jedi sonrası dönemde geçmediği, Kylo ve Rey gibi lüzumsuzları konu almadığı için de artı puan. Mikro ödeme yok, multiplayer yok. Bunlar feci artı puanlar. Ha mevcut Jedi Academy multiplayer modunu direkt alıp koysalar da ben deli gibi oynarım o ayrı. Tadı bambaşkadır. Ama şöyle sağlam bir senaryo modunu özlemiştik SW evreninde. Muhtemelen 15-20 saat bir şey yaparlar yarı açık dünyalı ve farklı oynanış biçimlerini destekleyen nitelikte olur. Fragman güzel, tempolu. Müzikler müthiş. E daha ne? Gelsin E3.

BSC Misafiri

14.4.2019 23:39:01

0
Dark Side varmı?

Krauser_Jack

14.4.2019 19:01:00

0
Oyunu görmeden çoşmuş herkes :-)))

gypaetus

14.4.2019 16:54:42

0
şu elektrikli sopayla dövüşürkenki animasyonlar beni düşündürdü. ea yine ea'liğini yapmaz umarım

Manhunt Three

14.4.2019 14:50:58

+1
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Respawn in açık dünya oyun deneyiminin olmadığını herkes biliyor, ayrıca ana karakterimiz cidden ezik bir tipe benziyor, oyunun kolay bir oyun olacağına dair açıklamalar bu oyunun açık dünya sıradan bir star wars oyunu olacağına işaret ediyor maalesef. SW ve KotOR fanı olarak böyle düşünüyorum...
Oyun açık dünya değil. GOW gibi yarı açık dünya sayılır.

BSC Misafiri

14.4.2019 14:36:13

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: Persona_Non_Grata Bsc misafiri altindan yazdıysam Allah benim belamı versin ama yazmadıysam Allah senin belanı versin kabul mü? Adam gibi hesabinla yüzüme yaz, erkek ol erkek!
Öyle deme sonra verince belanı hatırlarsın beni.Erkek ol diyen de erkek olsa misafir altından davranıp kendi yazdığına destek çıkmak mı dersin ,kendisinin yazdığını beğenmek mi dersin.Harbi yazık.
Kardeşim aynı kişi olmadığımızdan % 200 eminim vermez belasını merak etme sen :D Patladın hala uğraşıyorsun tamir etmeye ama iş işten geçti.

İdrak İstimlak

14.4.2019 14:28:56

0
Respawn in açık dünya oyun deneyiminin olmadığını herkes biliyor, ayrıca ana karakterimiz cidden ezik bir tipe benziyor, oyunun kolay bir oyun olacağına dair açıklamalar bu oyunun açık dünya sıradan bir star wars oyunu olacağına işaret ediyor maalesef. SW ve KotOR fanı olarak böyle düşünüyorum...

BSC Misafiri

14.4.2019 13:39:01

+1
Film fragmanı gibi süper olmuş

TheNewAtilla

14.4.2019 13:18:38

0
Respawnın başında vince zampella olduğu sürece kötü oyun çıkmaz çünkü adamın bırakın kötüyü vasat oyunu bile yok. Yani firma isimlerine değil şahıslara bakın. Bioware de eskilerden kimse kalmadı ki. Aynı infinity ward da kimsenin kalmadığı gibi.

BSC Misafiri

14.4.2019 10:28:32

0
quote:

Orjinalden alıntı: Persona_Non_Grata Bsc misafiri altindan yazdıysam Allah benim belamı versin ama yazmadıysam Allah senin belanı versin kabul mü? Adam gibi hesabinla yüzüme yaz, erkek ol erkek!
Öyle deme sonra verince belanı hatırlarsın beni.Erkek ol diyen de erkek olsa misafir altından davranıp kendi yazdığına destek çıkmak mı dersin ,kendisinin yazdığını beğenmek mi dersin.Harbi yazık.

Philipp_Plein

14.4.2019 07:01:09

0
400₺

Orange20

14.4.2019 02:53:26

0
Tüyler diken diken oldu. Umarım EA böyle güzel gözüken bir oyunun içine etmez de düzgün bir Star Wars oyunu görürüz.

Persona_Non_Grata

14.4.2019 01:17:09

+1
Bsc misafiri altindan yazdıysam Allah benim belamı versin ama yazmadıysam Allah senin belanı versin kabul mü? Adam gibi hesabinla yüzüme yaz, erkek ol erkek!

rambocuk

14.4.2019 01:06:27

+1
oha respawn yapıyormuş şimdi heyecan bastı

mehmetalpertr

14.4.2019 00:38:59

0
quote:

Orjinalden alıntı: FatihTSFC Respawn`ın geliştirmediğini biliyorum.Anthem`ı çöp ettikleri gibi bunu da edebilirler diyorum. BioWare`da gayet iyiydi, Andromeda ve Anthem`a kadar.Mikro ödemelerle bir Anthem, NFS Payback ya da Battlefront 2 faciası yaşanabilir.Çünkü yayıncı EA.
bu oyunda mikro ödemeler olmayacak. EA resmi olarak açıkladı. Geliştirici Respawn.

BSC Misafiri

14.4.2019 00:36:50

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Fiyatlar çok pahalı oyunu beklemiyorum ama korsanı düşerse oynarım
2020 yılbaşında akarız sorun olmaz hocam, bende aynı durumdayım :)

deadlight54

14.4.2019 00:27:46

+2
Paylaşılan video her ne kadar oynanış videosu olmasa da, ben fena bulmadım ve beğendiğimi söyleyebilirim. Respawn’ın CV’sinde kötü bir tane iş yok ama EA’e güvenmiyorum. Bu arada dikkatinizi çekti mi bilemem ama oyun Frostbite 3 ile geliştirilmiyor olabilir. Videonun sonunda “Rendered in Unreal Engine. Not actual gameplay footage” diye yazıyor.

BSC Misafiri

14.4.2019 00:25:40

+3
Benden tavsiye: Hemen ön sipariş vermeyin. EAdir bu, sağı solu belli olmaz.

BSC Misafiri

14.4.2019 00:20:40

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: Persona_Non_Grata Ahahaha sanki begenme zorunluluğum var anasını satayım, kafayı yemiş millet
profil resminde kratos olan consolboy birini niyeyse ciddiye alamıyoruz kusura bakma arkadaş haklı.Birde misafir olarak girip sonradan kendine destek çıkmışsın.Ayıptır daha da rezil olma.Oldun olucağın kadar çünkü.
Çabanı takdir etmekle beraber aynı kişi değiliz. :D

BSC Misafiri

14.4.2019 00:20:19

0
Fiyatlar çok pahalı oyunu beklemiyorum ama korsanı düşerse oynarım

BSC Misafiri

13.4.2019 23:55:38

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Persona_Non_Grata Ahahaha sanki begenme zorunluluğum var anasını satayım, kafayı yemiş millet
profil resminde kratos olan consolboy birini niyeyse ciddiye alamıyoruz kusura bakma arkadaş haklı.Birde misafir olarak girip sonradan kendine destek çıkmışsın.Ayıptır daha da rezil olma.Oldun olucağın kadar çünkü.

Hikmet İsayev

13.4.2019 23:52:19

0
Mikro ödemenin olmadığını söylediler ya dun.Sonradan da eklenmeyecek dediler daha sonra.Neyin tartişmasın yapıyosunuz boşu boşuna

FatihTSFC

13.4.2019 23:50:02

0
Yazıyı tavsiye ettiğin için teşekkürler, inceleyeceğim.

Lord Melkor

13.4.2019 23:43:36

0
Kotaku da Anthem Bioware Ea üçlüsü hakkında önemli bir yazı var. Okumanızı tavsiye ederim. Anthem olayında Ea kadar olmasa da Bioware in de günahları var. Mikro ödemelere single player oyunlarda takılmaya gerek yok. Son Ac oyunlarında tonlarca mikro ödeme var ama oyun güzel olduktan sonra kimsenin umrunda değil.

FatihTSFC

13.4.2019 23:25:33

+1
Respawn`ın geliştirmediğini biliyorum.Anthem`ı çöp ettikleri gibi bunu da edebilirler diyorum. BioWare`da gayet iyiydi, Andromeda ve Anthem`a kadar.Mikro ödemelerle bir Anthem, NFS Payback ya da Battlefront 2 faciası yaşanabilir.Çünkü yayıncı EA.

Lord Melkor

13.4.2019 23:15:19

+3
Respawnla Anthem ın alakası yok. Ayrıca adamların cv sinde kötü oyun yok. Titanfall 2 nin hikayesini sunumunu mekaniklerini beğenmiştim. Bunun da altından kalkıcaklarını düşünüyorum

FatihTSFC

13.4.2019 23:05:15

+1
Anthem gibi bir fiyasko ortaya çıkarmazlar umarım.Şu saçma mikro ödeme sistemleri olduğu sürece bu oyundan da ümitli değilim, işin faturası yine Respawn`a kesilir.

Antikaruh

13.4.2019 23:02:08

0
EA şundan kat kat kazansında en azından dönsün desin biz bu güne kadar ne yapmışız, hem marka değeri, hemde ip bazında. Her şeyi ama her şeyi multiye çevirdiler. Her tema, her firma, her içerik uymuyor multiye. Anlamaları adına bu oyunun mihenk taşı olması dileğim ile. AAA pazarında single-player'ı bıraktılar Ubi'ye gidiyor. (multi-platformda) Gerisini de Sony hallediyor. Daha fazlası lazım.

BSC Misafiri

13.4.2019 23:00:42

+5
Şuna bile ne ya ? O kadar heyecanlanacak ne vardı ? Bir yerden bir yere tipik zıplama, cama yapışan bir düşmanın camı kırmaya başlaması, dikkat çekmemek içim trende kapşonla takılan sessiz bir karakter, hele açılış sahnesinde kendimi Total Recall izliyormuş hissettim yani bütün klişeleri koymuşlar sinematik yönden baksak elimizde kalır. Cidden Star Wars adı altında kuru soğan görseniz hype yapıyorsunuz kardeşim. Potansiyeli olabilir ama bu ara sahne fragmandan heyecan mı yapalım şimdi. Ayrıca bu oyun olacak film değil. Ara sahneler oyun iyi olursa değer kazanacak diğer türlü açarsın tüm ara sahneleri youtube izler geçersin.

BSC Misafiri

13.4.2019 23:00:33

+2
Umarım gzl olur. Böyle oyunlara hasret kaldık. Sana güveniyoruz respawn!

mehmetalpertr

13.4.2019 22:38:07

+3
PS3 X360 döneminde en azından Force Unleashed 1 ve 2 vardı. PS4 X1 döneminde ilk defa hikaye temalı SW oyunu oyun çıkıyor. Bıktıydık saçma sapan multi SW oyunlarından EA nın. İnşallah bu güzel olur.

by_endless

13.4.2019 22:35:08

+1
Combat sistemi Jedi Academy'nin yarısı kadar güzel olsa oynanır bu oyun

Persona_Non_Grata

13.4.2019 22:31:48

+1
Ahahaha sanki begenme zorunluluğum var anasını satayım, kafayı yemiş millet

pcrex

13.4.2019 22:31:08

+3
Respawn Entertainment şu duvarda yürüme olayından bi vazgeçsin artık, titan fall dinamiklerini bu oyunda da görmicez inş.

BSC Misafiri

13.4.2019 22:28:15

+9
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: Persona_Non_Grata Mehh
Ya şuna bile meh diyebiliyorsan gözlerini bir kontrol ettir lütfen.Tamam beğenmek zorunda değil herkeste yok artık
abi o ps4 özel olmayan hiçbir şeyi beğenmiyor. takılma.

Manhunt Three

13.4.2019 22:24:58

+8
quote:

Orjinalden alıntı: Persona_Non_Grata Mehh <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/alala.gif" align="middle" border="0" alt="">
Sana, Sony exc. hariç tüm oyunlar mehh...

RealArek

13.4.2019 22:21:24

0
Güzele benziyo oynanışıda görmek lazım yapımcıları sağlam artık şöle güzel bi senaryolu star wars oynarız her halde.

BSC Misafiri

13.4.2019 22:14:38

+6
İnşAllah güzel olur

BSC Misafiri

13.4.2019 22:14:36

+11
quote:

Orjinalden alıntı: Persona_Non_Grata Mehh
Ya şuna bile meh diyebiliyorsan gözlerini bir kontrol ettir lütfen.Tamam beğenmek zorunda değil herkeste yok artık

Persona_Non_Grata

13.4.2019 22:06:50

+1
Mehh
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars Jedi: Fallen Order
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız