Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Galaxies Bu Sene Bitiyor

8 yıl bir MMO için kısa bir süre olsa da, yeni SWTOR bizi tatmin etmeye yetecektir.

     Star Wars Galaxies için yapılan Sony Online Entertainment ve LucasArts anlaşması bu sene sona eriyordu, bununla birlikte iki firma da oyuna verilen bütün servislerin kapatılması kararını aldı. Oyun 15 Aralık 2011'de son gününü yaşayacak. Açıklama ise şöyle;
 
      " Sevgili  Star Wars Galaxies™ üyesi,
 
      Bugün sizlere acı bir haberle geliyoruz, Sony Online Entertainment ve LucasArts olarak 15 Aralık 2011 gününde Star Wars Galaxies ile olan bütün servislere son veriyoruz.Buna MMO ve Trading Kart Oyunu da dahil. Buna karar vermek bizim için de çok zor oldu ancak 2011 oyuna son vermek için uygun bir zaman bizim için.
 
      Bütün SWG hayranlarına çok minnettarız. 8 yıldır sizlere sunduğumuz bu servislerde çok sabırlı ve sevgi dolu oyuncular kazandık. Bundan da büyük gurur duyuyoruz.
 
       Bu sadakatinizi göz önünde bulundurarak "Fan Appreciation" hizmetlerimizi uzatıyoruz. Ayrıca Aralık ayında oyunu bitirmek için büyük bir etkinlik düzenleyeceğiz ve umarım sizi de orada görürürüz. Bu hizmetleri ve etkinlikleri kaçırmamak için sitemize bir göz atın.
 
      Tekrar ve tekrar, oyun tarihindeki en güzel oyunlardan biri olan SWG'yi yapmamızda bize yardımcı olduğunuz ve sadakatinizi sonuna kadar yitirmediğiniz için çok teşekkür ediyoruz.
 
Sony Online Entertainment & LucasArts"
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC SWG LucasArts SOE
Xbox Yöneticisinden PS Vita Yorumu Street Fighter III: 3rd Strike'a DLC de Gelecek

Zenyxia

25.6.2011 16:32:28

0
Gönderdikleri mesaj fenaymış, içim bir garip oldu oyunu daha önce hiç oynamama rağmen. Büyük ihtimalle LucasArts bu kararın alınmasını istemiştir. Sene sonunda SW:TOR geliyor, haliyle buradaki kitleyi bu oyuna aktarmayı amaçlıyorlardır. Ne diyeyim hayırlısı olur inşallah. Paragözde olsa zarar etmesini istemeyeceğim firmalardan biri LucasArts.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız