Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

StarHawk'ın Ek Haritaları Bedava Olacak!

 
    StarHawk'ı satın aldığınızda oyunun daha sonra satışa çıkacak olan harita paketleri için paranız cebinizde durmaya devam edebilir. Çünkü Lightbox Interactive'in bugün yaptığı açıklamaya göre uzay savaşları temalı oyununun multiplayer'ı için çıkacak olan tüm harita paketleri için tek bir kuruş alınmayacak.

    Playstation Blog'dan yaptığı duyuruda “StarHawk için çıkacak tüm harita paketlerinin bedava olacağını bildirmekten gurur duyuyoruz" açıklaması yapan Lightbox patronu Dylan Jobe, inanmayanlara "Evet, doğru duydunuz, BEDAVA" diyerek kendini kanıtlama çabası gösterdi. Çünkü bu zamanda ekstra içeriklerden para almayan çok nadir bir firma ile karşılaşıyoruz.
 
    İlk harita paketi için şimdiden taslak çalışmalarına başlanıldığı da belirtildi. Aşağıdan Cypress adı verilen gezegenin skeçlerine göz atabilirsiniz. İlk harita paketi bu gezegen üzernde oynanacak. Sabırsızlanıyoruz. Lightbox'a da büyük bir alkış!
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Starhawk WarHawk PS3 Sony Lightbox Interactive PSN launch trailer çıkış videosu
I am Alive, Nisan'da PSN'in En Çok Satanı Hideo Kojima, Crytek Ofisinde!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.5.2012 01:08:41

0
Valla hella karsiliginda bir sey yok yani...............harika.

Mactavish-

9.5.2012 00:39:24

0
Activision bedava veriyor bizde bazen veriyoruz para alıştık artık bedava DLC lere ek paketlere Skinlere özel güçlere Modlara Adamlar oyunun sonunu bile beleşe veriyor hangi yapımcı yapar bunu durun söylüyorum EA Games yapar. Adamlar orjinal aldınız emeğimizin karşılığını verdiniz diye hediye olarak bize bunları bedava veriyor bizde artık yeter deyip 15 $ bağış yapıyoruz arada.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
StarHawk
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız