Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

StarCraft II Modları Free to Play Oldu


     Starcraft 2 için yayınlanan 2.1 güncellemesi ile oyun Free 2 Play olma yönünde büyük bir adım attı. Starter Edition sahipleri bundan sonra bütün özel oyunları  oynayabilecek.
 
     Blizzard Arcade ile yaptığınız bir haritayı arkadaşlarınızla denemek mi istiyorsunuz? Ellerinde bir Starcraft II: Starter Edition olması yeter. Bundan böyle bütün oyuncular bu haritalara giriş yapabilecek. DOTA serisinin ilk başta sadece bir Warcraft III haritası olduğunu ve sadece özel oyunlarda oynanabildiğini unutmayın.
 
     Bütün bu oyunları oynayabilmek için tek yapmanız gereken, Battle Net üzerinden bilgisayarınıza Starcraft 2: Starter Edition indirmek. Wings of Liberty - Heart of Swarm senaryoları ve dereceli oyunlar, oyunu satın alan kullanıcılara özel olarak kalmaya devam ediyor. Son güncelleme ve özel oyunların ücretsiz olması ile ilgili olarak Blizzard tarafından yayınlanan videoyu izlemeyi unutmayın.

Bu haberin bağlantısı
URL
Starcraft II: Heart of the Swarm Blizzard Strateji PC Starcraft 2
Blizzard, 'Çakma' Hearthstone'u Dava Etti Kingdom Under Fire II'nin PC Betası Bu Hafta
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

hot mustard

22.1.2014 12:45:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: michael01 Dota Warcraft 3 için yapılmış bir harita olabilir fakat Blizzard tarafından yapılmadı.Popülüritesinden yararlanmak için adını kullanmışlar.Blizzard yapmış olsaydı dotayı dota 2 şuan Blizzard tın elinde olur ve başka moba oyunu yapmakla uğraşmadı.Şuan dota 2 de Pudge war geliştiriliyor.Yakın zamanda mirana war ve diğer modlar gelirse işleri zor.
Şöyle cahil cahil konuşup aklın sıra Blizzard'a laf sokmaya çalışacağına git iki oyun oyna kendini mutlu et bence. Starcraft 2 modlarını da blizzard yapmıyor. Bağımsız geliştiriciler için bir fırsat sunuyor adamlar ve bu oyunlara ücretsiz ulaşılmasını sağlıyor. Yani sende gidip bir mod veya harita dizayn edip orada sergileyebilirsin, insanlarda buna bedavaya erişebilir, bu da yaptığın oyunun büyük bir kitle tarafından oynanabilir olup senin bir yerlere gelmeni sağlayabilir, bilmem anlatabildim mi? Ha bide Blizzard'ın Dota ile kapıştığını falan mı hayal ettin kendi iç dünyanda onu da merak etmedim değil doğrusu.

michael01

22.1.2014 11:48:19

-1
Dota Warcraft 3 için yapılmış bir harita olabilir fakat Blizzard tarafından yapılmadı.Popülüritesinden yararlanmak için adını kullanmışlar.Blizzard yapmış olsaydı dotayı dota 2 şuan Blizzard tın elinde olur ve başka moba oyunu yapmakla uğraşmadı.Şuan dota 2 de Pudge war geliştiriliyor.Yakın zamanda mirana war ve diğer modlar gelirse işleri zor.

BSC Misafiri

22.1.2014 09:52:25

0
Blizzard'ın değerini bilin oyuncu kardeşlerim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
StarCraft II: Heart of the Swarm
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız