Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix'in Online Stratejilerinde DLC Önemli

 
 
    Square Enix'in Avrupa kolunun en yetkili ismi Phil Rogers, özellikle bu nesilde büyük bir yükselişe geçen dijital içeriklerin kendileri için de önemli olduğunu söyledi.
 
     Develop ile söyleşi yapan Rogers, indirilebilir olarak satılacak oyunların şirket politikasında büyük bir yer kapladığını, Tomb Raider dünyasında geçecek yeni oyunları "Lara Croft and the Guardian of Light"'ın bu konuda firmaya öncülük edeceğini belirtti.
 
     Square Enix ve Eidos birleşmesinden dolayı da oldukça mutlu olduğunu söyleyen Ceo, herşeyin yolunda gittiği için çok mutlu olduğunu söylüyor.
 
     Özellikle Eidos oyunları ile birlikte yeni oyuncu kitlelerine hitap etmeyi başaran Square Enix, Lara Croft and the Guardian of Light'ın başarısına bağlı olarak indirilebilir içerik ve oyunlara ağırlık verecek gibi görünüyor.
 
     Square Enix de umarız diğer firmalar gibi dijital içerikleri kullanıcıları yolma amacıyla kullanmaz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Tomb Raider Tomb Raider 9 Lara Croft Lara Croft and the Guardian of Light Crystal Dynamics Eidos Square Enix Aksiyon
Kojima:"Sıradaki Projem Tutmazsa İşimi Bırakırım!" Halo: Reach ve Halo 3 Arasındaki Grafiksel Fark

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lara Croft and the Guardian of Light ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız