Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix'in Güncel TGS 2010 Listesi


 
     Eylül ayının ilk günlerinde Tokyo Game Show 2010 oyun listesini açıklayan Square Enix, bugün yaptığı açıklama ile yeni oyunlarıda içeren güncel TGS 2010 listesini duyurdu.
 
     Final Fantasy Versus 13'ün TGS 2010'da gösterileceğinin yapımcılar tarafından belirtilmesine rağmen Square Enix ilk listesinde bu oyuna yer vermemiş ve kafalarımızın karışmasına neden olmuştu. "Yoksa FF Versus 13 bu fuarı da mı pas geçecek?" düşüncelerine dalmışken, rahatlatan açıklama Square Enix'ten geldi. Firmanın yeni listesinde serinin merakla beklenen oyunu FF Versus 13'te bulunuyor.
 
     Yapımın başında firmanın en deneyimli isimlerinden biri olan Tetsuya Nomura'nın yer alması Final Fantasy versus 13 beklentilerini de arttıran nedenlerin başında geliyor. Özellikle FF 13'ün bir çok yönden eleştirilmesinden sonra gözler FF Versus 13'e çevrilmiş durumda.
 
     Listede dikkat çeken bir diğer oyun ise tabi ki CoD: Black Ops. Square Enix tıpkı MW 2'de olduğu gibi bu oyunu da Japonya'da dağıtacak. İşte Square Enix'in TGS 2010 listesi ;
 
Front Mission Evolved
Kingdom Hearts Re:coded
Lord of Arcana
Tactics Ogre
Call of Duty: Black Ops
Deus Ex: Human Revolution
The 3rd Birthday
Mind Jack
SaGa 3
Gun Loco
Lara Croft and the Guardian of Light
Final Fantasy XIV
Final Fantasy XI
Final Fantasy Legends
Final Fantasy Versus XIII
Final Fantasy Agito XIII
Final Fantasy XIII Ultimate Hits International
Resmi olarak duyurulmamış bir Tetsuya Nomura projesi (Muhtemelen Famitsu'nun son sayısında gözüken yeni Dissidia FF oyunu.)
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak final fantasy 13 Final Fantasy Versus 13 square enix
R.U.S.E.'un İlk İnceleme Puanları FIFA 11'den Defans Taktikleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

zack06

12.9.2010 16:38:11

0
[link=http://www.qj.net/qjnet/news/final-fantasy-xiii-ultimate-presentation-video.html]Final Fantasy XIII Ultimate Hits International Video İzle[/link]

zack06

12.9.2010 16:02:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Warrior Valla FF'ye laf edemem çok hayranı var ama bende sevmiyorum sıra tabanlı oynanış ve J-RPG'leri FF şov ile çıkıyor Square bakalım eski FF kalitesini yakalar belki Versus ile.. Tabii benim burada diğerlerinden 2 kat daha önem verdiğim Deus Ex 3 oluyor Eidos umarım ilk oyun gibi bir klasik ile karşımıza çıkar..
Versus ile eskiye döneceklerini yani eski oyunlardaki beklentilerinizi bu oyunla birlikte kavuşacaksınız dendi ne kadar doğru bilemem ama bende bu şekilde olmasını bekliyorum.. Umarım Deus Ex güzel ve oynamaya değer bir oyun olur.Hocam youtube de oynanabilir demoları var bi bak istersen jhatta kendi sitesinde bile var..

On.E

12.9.2010 14:25:07

0
Valla FF'ye laf edemem çok hayranı var ama bende sevmiyorum sıra tabanlı oynanış ve J-RPG'leri FF şov ile çıkıyor Square bakalım eski FF kalitesini yakalar belki Versus ile.. Tabii benim burada diğerlerinden 2 kat daha önem verdiğim Deus Ex 3 oluyor Eidos umarım ilk oyun gibi bir klasik ile karşımıza çıkar..

BSC Misafiri

12.9.2010 11:25:38

0
COD serisi zaten Infinity Ward'ın çöküşüyle birlikte bitti zaten. Artık gözümü Respawn Entertainment'in yeni duyuracağı oyununa ve Danger Close ve DICE'in ortak olarak çalışacağı Medal of Honor'a çevirdim. Tabi umarım Treyarch beni şaşırtırda COD'un ölmediğini kanıtlar.

BSC Misafiri

12.9.2010 11:25:35

0
Su deus ex human revolutionu merak ediyorum nasIl bisey acanba

SolidRock

12.9.2010 02:19:13

0
1982'den bu yana 100 milyonun üzerinde satmış bir oyuna, bu kadar seveni olan bir başlığa çöp demek olsa olsa gaflet olur. Beğenmemek ayrı şey, hakaret etmek ayrı şey. Kimse kimseyi zorla bu oyunu oynamaya zorlamıyor. Sevmiyorsun diye çöp diyemezsiniz, sevmiyorum, beğenmiyorum gibi kelimeler beğenileri ifade etmek için daha medeni kelimelerdir. Kapasitesi(!) olduğunu ifade eden bir insandan böylesine uygar bir davranış beklenir, aksi durumda kapasite lafı havada kalır. Ayrıca o çok güvendiğiniz oyunun yaratıcısı ekip Activision'dan ayrılmış ve EA ile anlaşma yapmıştır. Tüm CoD'lar içindeki en kötüsüne bence şimdiden hazırlanarak, büyük bir hayal kırıklığından kurtulabilirsiniz...

hal_darksider

12.9.2010 02:17:02

0
ps3 nintendo wiiden güçlü ve güzeldir

zack06

12.9.2010 02:10:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: PETTIBONE @zack06 Fazlalık olduğumu söyleyebilirsin. Ama burada zevkler ve renkleri tartışamazsın. Bu senin haddine değil. Ben Final Fantasy serisini sevmiyorum. Kararıma saygı duymak zorundasın. Kapasite mi ölçmek istiyorsan fazla şansını zorlama. Senin için kötü olur.
ÇÖP'ün anlamını biliyorsan eğer ve kendine güveniyorson bilmeden hiçbir oyun hakkında çöp tabiri kullanamazsın ve ayrıca burda herkesin oyun zevkime saygım vardır. RPG ye heleki sempati duyduğum bir oyuna Final Fantasy'e laf atana direk cevabını veririm kim olursa olsun Sen sevmeyebilirsin saygım sonsuzdur ama bilmediğin oyun hakkında yprum yaparken dikkatli kelimeler seçmelisin.. Emin ol başka oyun hakkında bu şekilde söyleseydin umursamazdım bile..

PETTIBONE

12.9.2010 01:58:47

0
@zack06 Fazlalık olduğumu söyleyebilirsin. Ama burada zevkler ve renkleri tartışamazsın. Bu senin haddine değil. Ben Final Fantasy serisini sevmiyorum. Kararıma saygı duymak zorundasın. Kapasite mi ölçmek istiyorsan fazla şansını zorlama. Senin için kötü olur.

zack06

12.9.2010 01:52:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: PETTIBONE Call of Duty: Black Ops Hariç diğerleri çöp..
Sen bu forumda fazlalıksın diğerleri değil Bilip bilmeden konuşma FPS Master olmak 1-2 bilemedin 1 haftalık iş ama RPG Master'ı olabilmek için kapasite olması lazım @Şansal liste inanılmazı gerçekleştirecek gibi Final Fantasy XIV Final Fantasy XI Final Fantasy Legends Final Fantasy Versus XIII Final Fantasy Agito XIII Final Fantasy XIII Ultimate Hits International resmen Final Fantasy şovu derim ben buna.

Rai-gy

12.9.2010 01:48:02

0
Fıstık gibi liste valla.J-rpg'den biraz anlayan listeyi görür görmez heyecanlanır ister istemez.Ama memleketimin süper zekalı bazı insanları vurdu kırdıdan başka oyundan anlamadığı için anca çöp der.Onları oynaya oynaya da beyni çöpleşmiş,yazık.

GoldPunch

12.9.2010 01:27:17

0
Tek gerçek FF13 Versus

PETTIBONE

12.9.2010 01:21:48

0
Call of Duty: Black Ops Hariç diğerleri çöp..
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XV
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız