Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix'in Gözü Remake için Vita'da

FFXI ilk olarak 2002 yılında, Japonya'da PS2 için çıkmıştı.

     Square Enix son dönemlerde yaptıkları bazı oyun ve açıklamalar ile oyun severlerin tepkisini çekmişti. Özellikle bazı firmaları alarak batıya çıkarma yapan firma, yaptıkları remake oyunlar, milyonlarca hayranı bulunan Final Fantasy serisinin ismini farklı farklı yapımlarda kullanarak bu konularda da hayranları tarafından çok hoş karşılanmadı. yeni açıklamalara baktığımızda ise Square Enix'in bu politikasından geri adım atmayacağını görüyoruz.
 
     Japonya'nın önde gelen oyun dergilerinden Famitsu'ya açıklamalarda bulunan Hiromichi Tanaka, Final Fantasy XI Online'ı PS Vita'ya port etmek istediklerini dile getirmiş. Böyle bir istekleri olduğunu belirtse de ortada henüz somut bir çalışma olmadığının altını da çizmiş. PS3 hakkında açıklamalarda da bulunan Tanaka, PS3'ün kendine has bir yapısı olduğunu ve bu nedenle Sony'nin ev konsoluna port işleminin zor olduğunu da söylemeyi ihmal etmemiş.
 
     Bu açıklamayla Square Enix'in neden PS3'e port oyunlar ile yüklenmediğini görüyoruz. Açıkçası Vita'da MMO fikri oldukça farklı bir fikir gibi gelse de Square Enix'ten artık port oyunları bir kenara bırakmasını diliyoruz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN
Ubisoft Tavşanları Harry Potter Moduna Girerse? Mario Warfare Geliyor!!

Sulu Çor Kağan

13.7.2011 13:27:35

0
trololol square-enix batmış læ harbi sonu çırpınışları
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız