Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix Left Alive'ı PS4, PC için Duyurdu

 
   Square Enix, Japonya'da gerçekleşen PlayStation basın konferansı esnasında yeni hayatta kalma aksiyon shooter oyunu Left Alive'ı PlayStation 4 ve PC için duyurdu.
 
   Oyunun geliştirme sürecine tecrübeli video oyun tasarımcıları Toshifumi Nabeshima (Armored Core serisi yönetmeni), Yoji Shinkawa (Metal Gear serisi karakter tasarımcısı) ve Takayuki Yanase (Ghost in the Shell: Arise, Mobile Suit Gundam 00, Xenoblade Chronicles X mech tasarımcısı) liderlik ediyor.
 
   Square Enix oyun hakkında daha fazla bilgiyi 21 Eylül tarihinde Tokyo Game Show 2017 esnasında paylaşacak.

   Left Alive 2018'de çıkacak.

   Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Left Alive Square Enix
Monster Hunter: World 26 Ocak'ta Çıkacak Final Fantasy IX PS4 için Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

dingo egret!

20.9.2017 02:52:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: Lyzard Resmi gorunce Metal Gear sandim. Kadro cok saglam yalniz, umarim iyi bir seyler cikar ortaya
Çok normal bir durum. Poster tasarımı falan komple MGS Tasarım kısmında da zaten Yoji Shinkawa reisin ismi geçiyor. İyi de bu adam Kojima productions personeliydi

Cemlat

19.9.2017 22:17:24

0
Gundam ismi filende geçiyor belki Mecha oyunu olur.

Dhalsim

19.9.2017 18:29:56

0
quote:

Orjinalden alıntı: 2K İsminden dolayı aklıma ilk I am Alive geldi ve deprem gibi bir olaydan sonra sağ kalanların anlatıldığı bir oyun çok iyi olabilirdi. I am Alive rezalet bir oyundu ama ilk gösterdikleri fragman tadında olsaydı çok iyi bir oyun olabilirdi. Videoda gördüğümüz şehir sanırım dev yaratı ve ya robotların saldırısı sonuncu o hale gelmiş, haberde yazılan isimlere bakarsak Toshifumi Nabeshima genelde hep dev mech veya yaratıkların olduğu oyunlarda çalışmış kişiler. Bu arada resim direk Metal Gear'ı andırıyor çünkü Metal Gear serisi için o çizimleri yapan isim Yoji Shinkawa'ymış. Adam Metal Gear'de ne iyi yaptım zaten efsane seri diye düşünüp tarzını çok değiştirmemiş sanırım.
Bilgilendirici güzel bir yorum eyvallah..Ama zaten tarz kolay kolay oluşturulmuyor ve tarz değiştirmek de çok zor bir iş

2K

19.9.2017 16:34:12

+3
İsminden dolayı aklıma ilk I am Alive geldi ve deprem gibi bir olaydan sonra sağ kalanların anlatıldığı bir oyun çok iyi olabilirdi. I am Alive rezalet bir oyundu ama ilk gösterdikleri fragman tadında olsaydı çok iyi bir oyun olabilirdi. Videoda gördüğümüz şehir sanırım dev yaratı ve ya robotların saldırısı sonuncu o hale gelmiş, haberde yazılan isimlere bakarsak Toshifumi Nabeshima genelde hep dev mech veya yaratıkların olduğu oyunlarda çalışmış kişiler. Bu arada resim direk Metal Gear'ı andırıyor çünkü Metal Gear serisi için o çizimleri yapan isim Yoji Shinkawa'ymış. Adam Metal Gear'de ne iyi yaptım zaten efsane seri diye düşünüp tarzını çok değiştirmemiş sanırım.

m.A.A.d city

19.9.2017 15:25:31

0
Hikaye odaklımı yoksa online çöpümü ?

alsndnz

19.9.2017 14:37:48

+1
resim yanliz metal gear sandiracak degil bu metal gear dedirtecek cinsten

Lyzard

19.9.2017 13:48:23

+2
Resmi gorunce Metal Gear sandim. Kadro cok saglam yalniz, umarim iyi bir seyler cikar ortaya
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Left Alive
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız