Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix: Final Fantasy XV Aksiyon-RPG Olabilir

Final Fantasy XIII-2'nin savaş sistemi XIII ile neredeyse aynı
     Final Fantasy serisinin yapımcı koltuğunda oturan Yoshinori Kitase'den serinin geleceği ile ilgili ilginç açıklamalar geldi. Kitase'ye göre seri sıra tabanlı köklerinden uzaklaşıp aksiyona daha fazla kayabilir. Yetkili'nin açıklamaları şöyle:
 
     "Bence bu serinin doğası her seferde yeni bir şeyler sunmasıdır. Küresel çapta çok sayıda oyunucunun sıra tabanlı oyunlardan aksiyon-rpg olarak tanımlayabileceğimiz oyunlara yöneldiğini görüyoruz."
 
      "Final Fantasy XIII ve Final Fantasy XIII-2'nin savaş sistemindeki "aksiyon" ve "hız" bizim için en önemli elementlerdi; buna karşın bu durum sonraki oyunda benzer bir rotada kalacağımız anlamına gelmiyor." 
 
      Şu an için sadece bu kadarını söyleyebileceğini belirten Yoshinori Kitase serinin sonraki oyununun aksiyon-rpg olabileceğinin de sinyalini verdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu Final Fantasy XIII-2 Final Fantasy 13-2 Square Enix JRPG PS3 Xbox 360
Araştırma: Dark Souls Yetişkinlere Göre StarCraft II Turnuva Kayıtları Başladı

On.E

16.11.2011 18:33:20

0
Valla Turn Based olayını sevenler olsa da artık tutmadığı bir gerçek FF serisi de eski kalitesini kaybetmeye başladı gerçi yani bu değişim en azından ismi öldürmemek adına yararlı olabilir bunun denemesi Versus'ta yapılacak zaten..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIII-2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız