Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square-Enix, Batı'da Extreme Edges Etiketiyle

Japon firmalar umutlarını Batı pazarına bağladı
 
     Japonya'nın en büyük oyun yapımcı ve dağıtımcıları arasında bulunan Square-Enix, Batı pazarında daha etkin rol almak için çalışmalarını sürdürüyor. Daha öne Eidos'u satın alarak çok da doğru bir karar veren firma, şimdi de Batı pazarında daha etkin olmak için Extreme Edges etiketini kullanacak.
 
     Extreme Edges etiketiyle satışa çıkacak olan ilk oyunların Singularity, Kane & Lynch 2: Dog Days ve Blur olduğu açıklandı. Bu oyunlardan Singularity ve Blur, Activision'a ait iken Kane & Lynch 2: Dog Days ise Square-Enix'in yan kuruluşu olan Eidos'un.

    Daha önce başka bir Activision oyunu Call of Duty: Modern Warfare 2'yi Japonya'da yayınlayan Square-Enix'in bu firmanın başka oyunları ile karşımıza çıkması şaşırtıcı değil.

    Japon oyun pazarının formundan uzak olduğu bir dönemde Square-Enix gücünü korumak için Batı pazarına ihtiyacı olduğunu iyi analiz etmiş.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Square-Enix Extreme Edges Kane & Lynch Singularity Blur
Red Faction TV Filmi Oluyor Red Dead Redemption'dan Multiplayer Görseller

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kane & Lynch 2 : Dog Days
+ TAKİBE
AL
19 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız