Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spyro ve Crash Ekibinin Yeni Projesi Microsoft Ortaklığında Yapılacak

 
 
İkonik karakterlerden oluşan Spyro ve Crash Bandicoot geliştiricisi olarak karşımıza çıkan Toys for Bob stüdyosu bir sonraki proje için Microsoft ile anlaşmaya vardı. Skylanders tarafından bildirilene göre yeni oyun, bu ortaklık kapsamında geliştirilecek ve oyunculara en iyi deneyimi sunmayı hedefleyecek.
 
Toys for Bob stüdyosu Activision Blizzard'dan ayrıldı
 
 
 
Toys for Bob, bildiğiniz üzere geçtiğimiz ay Activision Blizzard'dan ayrılarak bağımsız bir stüdyo haline geleceğini açıkladı. Ancak Activision Blizzard'ın yeni sahibi Microsoft ile açık bir kapı bıraktı. Stüdyo başkanları Paul Yan ve Avery Lodato yaptıkları açıklamada bağımsız olma kararına rağmen Microsoft ile olası bir ortaklığı düşündüklerini belirtti.
 
Diğer taraftan Windows Central tarafından yayınlanan bir rapora göre Microsoft ve Toys for Bob'un anlaşma süreci şu anda tamamlanmış durumda. Toys for Bob, 1989 yılında kuruldu ve 2005 yılında Activision tarafından satın alınmadan önce Star Control, Pandemoniom ve The Unholy War gibi oyunları geliştirdi. Ayrıca Kaliforniya merkezli stüdyo son yıllarda Call of Duty serisinin geliştirilmesine de yardımcı oldu.
 
Ekibin en son oyunu eleştirmenlerden karışık tepkiler alan çevrimiçi çok oyunculu platform oyunu Crash Team Rumble'dı ve oyunun PS5 sürümünün Metacritic skoru 67 olarak karşımıza çıkıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Toys for Bob
Dragon’s Dogma 2'de Yüksek FPS Alın: DLSS 3 Modu Yayınlandı Konami, Professional Baseball Spirits 2024-2025 PS5 ve PC için Duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız