Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spor Oyunu MLB Tap Baseball 2023 için Mobil Ön Kayıtları Başladı!

 
 
Spor oyunları dünyasında tanınan bir isim olan EA, MLB Tap Baseball 2023'ün Android ve iOS hayranları için ön kayıtların başladığını duyurdu.
 
Duyuruya göre MLB Tap Baseball 2023, doğru seyirci sesleri, ayrıntılı oyuncu modelleri, yüksek kaliteli animasyonlar, iyi tasarlanmış stadyumlar ve ses efektleri gibi yeni özelliklerle geliştirilecek. Tüm bunlara ek olarak oyuncuların kolayca oynaması için yeni bir oynanış mekanizması da eklenecek.
 
Amerikalı video oyun şirketi EA, Oyuncu Kutuları, XP, Evo Jetonları, Nakit ve posterde yer alan Julio Rodríguez'in özel oyun içi oyuncu öğesi gibi çeşitli ödüller içeren özel ön kayıt ödüllerini de duyurdu. 
 
Android oyuncuları GooglePlay üzerinden, iOS oyuncuları ise oyunun resmi web sitesine girip kayıt olma işlemini kolaylıkla yapabilir.
 
Tanıtım Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamingonphone Spor MLB Tap Baseball 2023 mobil iOS Android EA
Assassin's Creed Valhalla için Son Güncelleme Bugün Yayınlanıyor Call Of Duty, Nintendo'ya geliyor: Microsoft ile 10 yıllık anlaşma imzalandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız