Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Split/Second DLC Paketleri Açıklandı


 
      Black Rock Studio tarafından geliştirilen Split/Second da indirilebilir içerikler yoluyla genişleyecek. Oyunun facebook sayfasından yapılan duyuruda 3 DLC paketinin hazırlandığı açıklandı.
 
       İlk indirilebilir içerik paketinde turbo güçteki çok özel araçların bulunacağı söyleniyor. High Octane Supercar Pack olarak adlandırılan ikinci pakette ise yukarıdaki fotoda görebileceğiniz gibi tamamen yeni arabalar bulunacak.
 
        Son olarak ise oyunun özel paketindeki Ryback Cyclone da ücretsiz olarak gelecek. Bu paketler gelecek haftalarda  Xbox Live ve Playstation Network'te satışa çıkacak. Yeni mekanların da bulunduğu büyük DLC paketinin ise Eylül ayında yayınlanması bekleniyor.
 
      Ayrıca Split/Second'ın PSP sürümünün de tatil sezonuna doğru piyasaya çıkacağını da hatırlatalım.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak race yarış pc ps3 xbox 360 PSP Split Second Black Rock Studios Disney Interactive Studios
Apple'ın Gözü Çinli Oyun Geliştiricisinde 2009 Yılında Japonya'da En Çok Satan 1000 Oyun
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Project Scorpio

8.8.2010 17:17:11

0
Bu DLC ler ile birlikte yeni achievement lar da gelecek mi acaba? 1000 ach yapmıştım da bu oyunda tekrar devam etmek istemem. @ Affliction Yalayıp yutman için benim gibi 1000 ach yapman gerekiyor dostum.

Queen Hentai

8.8.2010 14:34:34

0
DLC'leri değilde PSP versiyonunu bekliyorum. Zaten XBOX360'da oyunu yalayıp yuttum. (:

The_gamemad

8.8.2010 14:28:46

0
Bence de kullanıcıyı düşünmüyolar ama bi gerçek var o da Türkiyedeki oyun fiyatları.Americada gidip oyun fiyatlarına baktığımda Türkiyedeki oyun fiyatlarının yarısı kadar nerdeyse.Orda da korsan var ama insanlar orjinal oyun bu kadar uygunken neden korsana yönelsin :D

MGEDK

8.8.2010 14:01:05

0
DLC ler de moda oldu ^^ Her oyun çıktıktan sonra kesin 1 tane bile olsa DLCsi çıkıyor... Genelde paralı yapıyorlar biliyorsunuz ama bedava olması gerekir... O kadar paraya kıydım oyunu aldım diyorsunuz gelecek ay DLC si çıkıyor... Onu da almak zorunda kalıyorsunuz... Yani Black Rock'ı tebrik ediyorum :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Split/Second ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız