Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Splatoon'un Satışları 1 Milyonu Geçti


    Wii U ile pek de iyi sonuçlar elde edemeyen Nintendo, buna rağmen konsol için piyasaya sunduğu yeni serisinde başarılı bir çıkış elde etmiş görünüyor. 9 Haziran'da çıkışını yapan ve tema olarak oyun dünyasında pek de alışkın olmadığımız bir tarza sahip olan Splatoon'un dünya çapında 1 milyondan fazla sattığı açıklandı. Gayet iyi bir sonuç.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
nintendo wii u wii u shooter tps splatoon multiplayer 4vs4
Don't Starve Xbox One İçin Duyuruldu Yooka-Laylee'den Yeni Bir Oynanış Görüntüsü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bowser Zeki

27.6.2015 04:22:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Nintendo Splatoon için renk körlüğü yaşayanları bile düşünerek oyuna özel bir seçenek eklemişti ama gördüğünü algılayamayanlar için yapacakları birşey yok sanırım. Oyun belli bölgeleri diğer takımdan önce boyama değil, verilen sürede iki takımın o alanın yüzdelik olarak ne kadar boyandığıyla kazananı belli ediyor. Yani bir rakibin boyadığı alanı kendi renginize boyayabildiğiniz gibi aynı şekilde rakip oyuncularda tekrar aynı yeri boyayabiliyorlar. Bu esnada 30 küsür silahla birbirinizle savaşarak da eğlenebiliyorsunuz. Artık ilkokul seviyesinde anlatımda tamamlandığına göre anlamayan kalmamıştır. Oyun yeni seri bir oyun olmasına rağmen eğlencesi ve Nintendo'nun oyun piyasaya çıkmadan Dünya geneli online demo testleri ve uygun fiyat politikasıyla(35 euro) 1 milyon satış rakamını 1,5 ay gibi bir süreçte aştı. Devam serisinde daha geniş haritalarda daha fazla oyuncuyu bir arada oynatırlarsa daha çok çekişmeli, eğlenceli ve sağlam strateji isteyen karşılaşmalar olacaktır.
Ranked Maçları söylemeyi unutmuşun ben yazayım. Bölümlerde Splat Zone adlı yerler oluyor. Bazı bölümlerde 1 bazılarında 2 adet oluyor. Hangi takım o bölgeyi boyalı olarak korursa yeniyor. 100 den aşağı doğru iniyor her saniye geçtikçe tabi o arada OYUN İNANILMAZ ZEVKLİ OLUYOR. Anlatılmaz yaşanır. Bazen acayip sinirleniyorsunuz bazende gülüyorsunuz. Ranked Maçlar kesinlikle şu normal boyamaya göre DEVASA farklılık içeriyor. Sadece demo oynadıysanız ve sevmediyseniz bir şans verin. ;) pişman olmazsınız. Ayrıca update ile splatfest ve bayrak kapmaca gibi yeni yeni şeyler gelicek.

BSC Misafiri

25.6.2015 04:21:38

0
Nintendo Splatoon için renk körlüğü yaşayanları bile düşünerek oyuna özel bir seçenek eklemişti ama gördüğünü algılayamayanlar için yapacakları birşey yok sanırım. Oyun belli bölgeleri diğer takımdan önce boyama değil, verilen sürede iki takımın o alanın yüzdelik olarak ne kadar boyandığıyla kazananı belli ediyor. Yani bir rakibin boyadığı alanı kendi renginize boyayabildiğiniz gibi aynı şekilde rakip oyuncularda tekrar aynı yeri boyayabiliyorlar. Bu esnada 30 küsür silahla birbirinizle savaşarak da eğlenebiliyorsunuz. Artık ilkokul seviyesinde anlatımda tamamlandığına göre anlamayan kalmamıştır. Oyun yeni seri bir oyun olmasına rağmen eğlencesi ve Nintendo'nun oyun piyasaya çıkmadan Dünya geneli online demo testleri ve uygun fiyat politikasıyla(35 euro) 1 milyon satış rakamını 1,5 ay gibi bir süreçte aştı. Devam serisinde daha geniş haritalarda daha fazla oyuncuyu bir arada oynatırlarsa daha çok çekişmeli, eğlenceli ve sağlam strateji isteyen karşılaşmalar olacaktır.

cemecem21

24.6.2015 11:34:31

0
Eğlence unsurunun Nintendo'nun temel taşlarından biri olduğunu ele aldığımızda bu beni şaşırtmadı. Oyunu izlerken bile eğlenebilirsiniz. Nintendo shooter türünde de kendi farkını ortaya koyunca bu rakam bana normal geldi doğrusu. Sonuç olarak herkes oynayabilir bu oyunu.

Guest-BED3C3818

24.6.2015 09:43:37

+4
quote:

Orjinalden alıntı: silverygt Alt tarafi belli bolgeleri diger takimdan once boyamaya calistigin bir oyun. Nasil boyle tuttu anlamadim
call of duty de alt tarafı önüne geleni vurduğun bir oyun nasıl tuttu anlamadım

fazliboz

24.6.2015 09:33:13

+1
İki takım birbirini öldürse birşey demezsiniz zaten

silverygt

24.6.2015 07:03:47

-4
Alt tarafi belli bolgeleri diger takimdan once boyamaya calistigin bir oyun. Nasil boyle tuttu anlamadim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Splatoon
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız