Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Splash Damage: Yeni Oyunumuzda Multiplayer Var

Brink bazı eksik yönlere sahipti, ama bazı oyuncular oyunu gerçekten de çok sevmişti
 
     Bu nesilde multiplayer desteğe sahip olmayan oyunların yeterli satış rakamlarına ulaşamaması geliştiricilerin hiç olmayacak oyunlara bile multiplayer özellikler koymalarına neden oluyor. Bazı oyunlar ise multiplayer modlara gerçekten de çok uygun. Mesela FPS oyunları.
 
     Brink adlı multiplayer modlar üzerine odaklanmış olan bir oyun geliştiren Splash Damage sonraki projesinin multiplayer'a sahip bir oyun olduğunu söyledi. Sanırım yeni bir FPS oyunu daha hazırlıyorlar. Geliştiricinin Ceo'su ve kurucularından Paul Wedgwood, multiplayer modların kendilerinin kalplerinde ve ruhlarında olduğunu söyledikten sonra şu sözlerle yeni bu konuya ne kadar önem verdiğini açıkladı:
 
     "Sosyal etkileşimin interaktif eğlencenin geleceği olduğunu düşünüyoruz. İnsanlara karşı mücadele etmenin yapay zekaya karşı mücadele etmekten daha ilgi uyandırıcı olduğunu biliyoruz. Bu tür farklı şeyleri araştırıp herşeyi deneyeceğiz.
 
     Umarız Splash Damage sadece multiplayer modlara odaklanmış bir oyun geliştirmez; çünkü Brink'te sağlam bir senaryo modunun eksikliğini fazlasıyla hissetmiştik.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 fps pc ps3 xbox 360 Splash Damage
Mario Kart 7'den Yeni Görseller Kingdoms of Amalur, Oblivion Kadar Büyük

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Brink
+ TAKİBE
AL
35 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız