Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spider-Man: Far From Home Gişeyi 580 Milyon Dolarla Açtı

 
Entertainment Weekly cephesinden gelen resmi gişe rakamlarına göre ABD ve Kanada'da adeta devasa bir farkla zirveye yerleşen Spider-Man: Far From Home, sadece ABD'de ilk hafta sonunda 93.6 milyon dolarlık gelir elde etti.
 
Film 2011 yılında gişeyi paramparça eden Transformers: Dark of the Moon'un 97.9 milyon dolarlık rekorunu kıramasa da tahtını sallamayı başardı.
 
Gelelim global rakama... Spider-Man'in yeni macerası tüm dünyada daha şimdiden tam 580 milyon dolarlık bir gelir elde etti.
 
Spider-Man'in son macerası gişeye oldukça sağlam bir giriş yapmışken, eleştirmenlerden ve izleyicilerden gelen notlar da oldukça olumlu. Nitekim filmin şu anda IMDB notu 8.1, Metacritic ortalaması 69 ve Rotten Tomatoes yüzdesi ise tam tamına %91.
 
Elbette filmin olumlu eleştiriler alması sonrasında gişedeki başarısının da katlanarak devam etmesi oldukça mümkün.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GameSpot Spider-Man Far From Home Marvel Gişe Raporu
God of War'da Kratos'un İsmi İçin Aslında Başka Planlar da Varmış Bob Ross'un Ünlü Tablosu Minecraft'ta Yeniden Yapıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.7.2019 21:53:25

0
malesef bu yeni seri çok kötü ama bu filmdedeki mysterio gerçekten hakkını vermiş bir önceki filmdeki akbaba rezaletti michael keaton olmasına rağman robot gibi çok köyüdü eski seriler daha güzel ve seyir zevki yüksek marvel basit yan filmi gibi olmuş bir kaptan amerika filmi gibi güzel bir seri değil inşallah 3. filme düzeltirler artık belki bir kraven scorpion veya kingpin chameleoln falan gelir de güzel kurgu ve dövüş sahneleri izleri malesef ilk 2 film hiç spiderman gibi değil çok yanlış var

RealArek

8.7.2019 17:47:18

0
Çıkan en iyi spider man filmiydi ilk eski seri yeri ayrı ama buda çok iydi eski spider man çizgi filmi izliyo gibi hissettim sonu çok açık bitmeseydi iydi şimdi yeni film ne zaman geliyo bişey demediler rahat 5 yıl bekliycez off.

rambocuk

8.7.2019 17:42:31

+2
[spoiler=708519678]dronmu :D yav gözleri kapalı bir şekilde sadece örümcek hislerini kullanarak tony starkın yapay zeka savaş sistemini yendi [/spoiler]

Geldimmigordun

8.7.2019 16:29:24

+2
Valla bence konu çok dandikti Gerçek gücü diyorsun ama alt tarafı drone ile savaştı Mysterio iyiydi ama konu dediğim gibi yine klişeydi

rambocuk

8.7.2019 15:33:14

+2
harikaydı örümcek adamın gerçek gücünü görmek ayrı bir güzelliğiydi en iyi örümcek adam filmi dedim çıktığımda, sonra eve gidip tekrar homecoming i izledim 2. izlememe rağmen aşırı eğlendim ve en iyi hangisi konusunda arada kaldım :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız