Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spider-Man Animasyonundan Tanıdığımız Madame-Web'in Filmi Geliyor

 
Spider-Man'in yayın hakları bir o tarafa bir bu tarafa giderken, son öğrendiğimiz bilgiyle her iki tarafta da en ezından kısıtlı bir süre için kalacağını öğrenmiştik. Şu an gördüğümüz Spider-Man'i 2 kez daha Disney tarafında göreceğiz ama bu sürede Tom Holland yani Spider-Man'e hayat veren oyuncuyu Sony'nin kurduğu Spider-Man evreninde görebileceğiz.
 
Sony ise kendi Spider-Man evrenini genişletmeye başladı. Hali hazırda zaten bir Venom filmi var ve ikincisi de yapım aşamasında. Geçtiğimiz yıl ise en çok FoxKids'in Spider-Man animasyonundan hatırladığımız Morbius the Living Vampire'ın filmi geleceğini öğrenmiştik.
 
Şimdi ise yine en çok FoxKids'in Spider-Man animasyonundan tanıdığımız Madame Web'in filminin geleceğini öğrendik. Film ise Matt Sazama ve Burk Sharpless tarafından yazılacak. Filmle ilgili başka bir ayrıntı şimdilik mevcut değil.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot Spider-Man Madame Web Sony Film Venom
Cuphead Artık Tesla Araçlarda Oynanabiliyor Project Resistance'dan Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız