Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spencer'dan Crytek'in Oyunu İle İlgili Açıklama


 
     Far Cry ve Crysis oyunlarından tanıdığımız Crytek biz Türk oyuncular için de özel bir firmadır. Crysis'i Türkçe çıkarmaları bir yana başarılı oyunlarıyla da saygımızı kazandılar.
 
     Şu sıralar Crysis 2 üzerinde çalışmalarını sürdüren Crytek'in Xbox 360'a özel olarak hazırladığı ve kod adı Kingdoms olan oyun da E3 fuarında duyurulmuştu.
 
     Cevat Yerli ile ilk olarak 5 yıl önce GDC'de bir araya geldiğini söyleyen Spencer, Crytek ile beraber çalışmanın yollarını aradıklarını ve güçlü ilişkiler kurduklarında yayıncı olarak bağımsız geliştiricilerle çalışmayı arzuladıklarını söyledi.
 
     "Eğer 3. parti yayıncılar için bizim ve onların düşündüğü daha iyi fikirler varsa; gerçekten bu oyunlarla bizim platformumuzda başarılı olmalarından dolayı memnun olurum." sözleriyle açıklamasına devam eden Spencer;  Crytek'in özellikle grafiksel konuda en üst düzeyde firma olduğunu da belirtti.
 
       Microsoft ve Crytek ortaklığı ile Xbox 360'a özel olarak hazırlanan oyunun E3 2010 videosunu buradan tekrar izleyebilirsiniz. Gerçekten de Microsoft'u Crytek'e Xbox 360'a özel hazırlattığı için tebrik etmek gerek.
 
kaynak      

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Codename Kingdoms Microsoft Crytek Xbox 360 Phil Spencer
Edge'den Dragon Quest 9'a Övgü Electronic Arts 17 Ağustos'ta Gamescom'da
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

LastObserver

8.7.2010 12:56:43

0
ea ps3 çok iyi fln filan konuşuyo gidiyo xboxa ex çıkarıyo

Antrim

8.7.2010 00:07:57

0
valla gad of war ın ilk hafrasında 11bin700 adet satmasından sonra criysis3 türkçe olur benim isteyim ps store gelmesi call of duty map lerini buluna kadar canım çıkıyo.

SOLID SNAKE

7.7.2010 20:35:16

0
crytek ea gibi dev bi firma ile oyun yaptı ubisoft gibi dev bir firma ile etti şimdi microsoftla xbox a exc oyunla çok daha iyi olcağına eminim gerçekten cevat yerli ve crytek le gurur duyuyorum ve sobee firması ilede inşallah ilerde sobee de çok güzel oyunlarla gelir kabus 22 nin devamını bekliyorum unutmadım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ryse: Son of Rome
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız