Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spencer: "Halo Serisinde Yolumuz Kaybettik"

Master Chief'in dönecek olması Halo 4'ün önemini arttırıyor

    Halo serisi tam bir efsane haline dönüştü. İlk oyun hariç Xbox'a özel olarak piyasaya çıkan bu seri çok büyük bir fan kitlesine sahip ve satış rakamları ile Microsoft'un yüzünü fazlasıyla güldürmeyi başarıyor. Microsoft da bu seriden vazgeçecek değil. Zaten Halo 4 de bunun kanıtı olarak görülebilir.
 
    Peki Halo 4'te bizi neler bekliyor. Bu konuda pek bilgimiz yok, ama Microsoft Games Studios başkanı Phil Spencer'ın açıklamaları ipucu olarak ele alınabilir. Spencer'a göre Halo serisi ODST ve Reach gibi oyunlarla biraz yolunu kaybetti. Yetkili bunu şu sözlerle açıklıyor.
 
     "Bunun anlamı nedir? Master Chief ile oynamak. Yolumuzu biraz kaybettiğimizi söyleyebilirim. Bu nedenle Halo 4'ün açıklanmasında emin olmak istedim, biliyorsunuz Master Chief olarak oynadığınız John geri dönüyor. Çünkü Master Chief bu evrenin John Wayne gibi bir karakteridir ve sizin oynamak istediğiniz kişi de o."
 
     Eğer ilk üç Halo oyununu oynadıysak Reach'in bizim için anlamlı olduğunu söyleyen Spencer, oyuncuların büyük bölümünün ise seriye ilk oyunla başlamadığını belirtiyor. Zaten Spencer da Reach'in Halo evrenindeki en etkileyici hikayelerden birisine sahip olduğunu inkar etmiyor, sadece Master Chief ile oynamanın zevkinin çok daha iyi olduğunu vurguluyor ki bu konuda ona hak vermemek mümkün değil.
 
     Master Chief'in Spartan'lar arasındaki en güçlü savaşçı olduğunu da belirtelim. Diğer hiç bir Spartan onun hızına veya gücüne yaklaşamıyor. Covenant'ların korkulu rüyası Halo 4'te tekrar aramıza dönecek ve sanırım bu karar çok doğru bir hamle olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Halo 4 Microsoft FPS Xbox 360 Master Chief Cortana
Ken Levine Wii U'yu Sevdi, Ama... "Kocası Oyun Oynarken Eve Sevgilisini Aldı"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

F355 Challenge

30.7.2011 23:35:35

0
Master Chief'i ozledik.

BSC Misafiri

17.7.2011 17:12:52

0
beyler halo 4 2012 yazında çıkıcak ama ondan önce halo offical website da Halo: Combat Evolved Anniversary çıkışı önce geliyor kasım 16 2011 de oyun piyasaya sürülecek oyun ilk oyunu anlatıyor ama cok daha ii grafiklive hd olarak karşımıza çıkacak ben seriyi baştan sona kadar oynadım ilk oyun herşeydir ve oynayamayanlar için oyunu tavsiye ederim hikayenin nasıl başladığını görmeniz açısından halo 4 de daha cok var kimbilir neler değişir fazla kurcalamaya gerek yok ama halo compat evolved anniversary hazır ve cok yakın bir zamanda piyasada olucak.

SOLID SNAKE

12.7.2011 17:16:41

0
Tekrarlıyorum,Master Chief varsa gerisi teferruattır.

BSC Misafiri

12.7.2011 13:39:44

0
ilk oyunu ve 2.si bilgisayar için yanlış yapmayalım

In Isaac We Trust

12.7.2011 12:50:59

0
yeni zırhı modellemesi bomba olmuş 4'ün ilk teaser'daki hali harbiden aşırı karizma. ve gerçekten john The Master Chief Halo evreninin John Wayne'i sonuna kadar katılıyorum bu benzetmeye. bad ass kafası yaşıyor sürekli .

The_Rahip

12.7.2011 12:07:55

+1
Oyun dünyası yine sarsılacak. Master Chief ile yine oynamak için sabırsızlanıyorum.

FORZAFATHER

12.7.2011 11:31:28

0
Covenant'ların tepkileri güzeldi.. "Monsterrrrr, Devilllllll" :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo 4
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız