Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Guerrilla Games'in Yeni Oyunu için Bir Video Hazır fakat E3'de Gösterilmeyebilir


      Guerrilla Games'in yeni bir oyun üzerinde çalıştığı bilinen bir gerçek. Şu ana kadar projeye dair pek çok söylenti çıksa da hala elimizde bu kesin bir bilgi yok. Güvenilir iç kaynak Shinobi'nin Twitter sayfası üzerinden verdiği bilgiler bu projeyi bir kez daha gündeme getirdi.
 
     Shinobi'nin açıklamasına göre oyun için bir trailer videosu hazır bulunuyor fakat bu videonun E3'de gösterilip gösterilmeyeceği henüz kesin değil. Oyun şirketlerin son dakika değişiklikleri göz önüne alınınca bu durum aslında gayet normal kalıyor. 
 
      Shinobi'nin verdiği diğer bilgiler ise oyun hakkında bazı detaylar içeriyor. Açıklamaya göre oyunda kızıl saçlı kadın bir karakteri yöneteceğiz. Ayrıca oyunda robot dinozorlar, gür bitkili ortamlar ve acayip yaratıklar bulunacak.
 
     Yeni Guerilla oyununun E3'de duyurulmasını ne kadar istesek de oyunun duyurulmama ihtimali de bulunuyor. Böyle bir durum halinde hazırlanan video E3'den sonra düzenlenecek Gamescom'da gösterilebilir. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers.com Guerilla Games yeni IP E3 Gamescom
VVVVVV ve Super Hexagon, Ouya'ya Geliyor Shadow Warrior Yeni Nesilde 60fps
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OldGamers86

30.5.2014 07:47:00

0
Onlar duyurana kadar biz evlenip yuva kuracağız resmen.. :)

Kazumatr

30.5.2014 07:03:16

0
Keske dino crisis de ciksa ne iyi olurdu. Vita tv sanirim tum oyunlari calistirmiyor kardes.

mementopolis

30.5.2014 03:04:48

0
Dino Crisis ve Turok olma ihtimali yok sanırım.Duyuru yapmayacaklar ise Sony ne duyuracak lansmanda . Açıkçası bu Vita tv avrupa ya gelsin artık Ps vitam yok oyunlar birikti plus kütüphanemde :) . Sleeping Dog 2 ve çok az bir ihtimal ile Hitman duyrulur belki . Bu E3 te bol bol Oyun duyurular bekliyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız