Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: EA, Bir Oyununu Wii U'dan Çekiyor


     Nintendo'nun yeni konsolu için söylentiler günden güne artmaya devam ediyor. Neogaf içerisinden gelen bir söylentiye göre, oyun dünyasının devlerinden Electronic Arts, multiplatform bir oyununun Wii U sürümünü iptal etti.
 
      Verilen bilgilere göre duyurusu yapılmamış bu oyun yeni nesil Playstation, Xbox konsollarının haricinde PC ve Wii U adına da geliştiriliyordu. Söylenti bilgilerinde, versiyonu belirtilmemiş Frostbite oyun motoruyla geliştirildiği iddia edilen bu oyunun Wii U sürümü çalıştırılmış fakat sonrasında teknik aksaklıkların haricindeki bir nedenden dolayı iptal edilmiş.
 
      Neogaf'ın tanınan Nintendo 'duyumcusu' Alberto'nun söylediği bilgilere göre, büyük masraflar harcanan bu oyunun Wii U sürümü, Nintendo'nun yeni platformunda az getirisi olacağı endişesinden dolayı iptal edilmiş.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console electronic arts playstation xbox next gen frostbite
Anarchy Reigns'in Fiyatı 30 Dolar mı Olacak? Black Ops 2'den 2 Yeni Görsel Yayımlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

- The Stig -

26.6.2012 00:42:06

+1
Wii u'yu yakında sakızla vermeye başlarsalar şaşırmam.. Nintendo'dan beklenmeyecek kadar kötü bir konsol.. Bu denli vahim olacağını beklemezdim.. Nintendo az aralıklarla çok konsol çıkarmak istiyor fakat bunu yaparken elindeki en iyi teknolojiyi kullanmaktan ısrarla kaçınıyor.. Nintendo'dan en büyük beklentim ve dileğim Sony'ye ve Microsoft'a rakip olabilecek HEMEN HEMEN AYNI DÜZEYDE yeni nesil konsollarla birlikte gerçek bir oyun konsolu çıkarması..

deerhunter1980

25.6.2012 22:48:45

0
ulan beni eksileseniz ne olur artilasanizda ne olur Allah vere bu habere giren herkes eksi atsin yorumlarima veya her haberde adamlarin projeyi iptal etme sebebi "getirisi az olur korkusu" daha solenicek bi laf kalmamis fanboyluk kotu bi olay veya dusmanlik hahahahaa

aykut291

25.6.2012 22:31:13

0
Ya Ben Nintendonun hedefini anlamıyorum.Hem diyolar Wİİ-U Hardocore kesimide elde edicez.Bu Donanımla nasıl elde edicekler,Yeni Xbox ve ps4 kapıya dayanmışken. Hadi Bizim İçin Hardcore önemli değil Biz Yine Wii deki kesime hitap edicez dese anlarımda Madem öyle neden Konsolun Bukadar Donanımını Yükseltiler Oyunların Fiyatlarında boşeyere artış sağladılar. Yani Nintendonun Bu Konsolu yapma amacı Hardcore kesimi kendine çekmek değilde ney yapmaya çıkarıyolar.Sadece HD Mario ve Zelda yapmak içinmi Bukadar Masraf? Ya Nintendo busefer feci çuvallıycak bence Kaş Yapalım derken Göz Çıkarabilirler. Konsol Öyle ortadaki Ne Fiyatı Casual Oyunculara Hitap ediyo nede Para Harcamayı Göze alan Hardcore Oyunculara.

deerhunter1980

25.6.2012 20:41:54

-4
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Yavaş yavaş wii u nun da wii gibi ortalığı kasıp kavuracağı git gide belli olmaya başladı her yeni nintendo konsolu çıkacağında ki muhabbetler nintendoyu zor günler bekliyor olumsuz haberler olumsuz yorumlar 3ds de de wii dede böyle oldu ama sonuç ortada artık bu iş borsa ya döndü millet kötüler hisse uçar millet göğe çıkarır hisse çakılır veya türkiyede ki seçimlere döndü iktidar olacağı kesin olan parti medyada gitti bu sene oyları düşecek muhalefetler göğe çıkarılır 3 5 de tırt partiye gaz verilir sonuç belli :)
Wii U nun biseyi kasip kavuracagi yok bir kac ay evvel bi dergide okudum bu konsolu Wii sahipleride dahil oyuncularin %65 inin beklmedigi ortaya cikmis bir ankette;sadce bi anket ama olsun yinede bi on bilgi verebiliyor insana.Wii nin samasinin sebebi ciddi anlamda devrimsel bi is basardilar kontrol sistemiyle vede 5 yasindaki velten tut 80 yasindaki dede ye bile hitap eden ve cok ucuz bi konsoldu 250$ gibi.Simdi Wii U nun ne ayricaligi var diger konsollardan adamlar pc ye bile tablet kontrolcu getirmeyi bile planliyorken yeni geliceklerin bundan assga mi kalicak saniyosun?Hardcore kesimi ele gecirmek istiyor ne ile? Hangi donanimla aletin su anki konsollarla es deger oldugu soyleniyor ps3 veya xbox u olan adam neden extra bisiler veremeyen bi konsolu satin alsin oda ayri bi soru? Adamlarda Kinect ve Move gibi cok guzel sistemler zaten mevcut oynanis dersen.Oyun firmalari suphe ile bakiyolar konsola daha gecen gun 2k games Wii U ya yaklasimmiz zaman icinde belli olacak dedi bugun en buyuk destekcisi EA bir projesini iptal ediyor diger firmalardan da hic oyun duyurusu gelmiyor.Hardcore diyolar ne bi Tomb Raider nede bi Crysis 3 ve bu nesle gelcek daha nice hardcore oyun Wii U icin duyurulmadi Watch Dogs dahil.Yeni nesiller gelince de herkes elini ayagini ceker olur yanilmiyosam bu konsoldan.

BSC Misafiri

25.6.2012 19:24:50

+2
Yavaş yavaş wii u nun da wii gibi ortalığı kasıp kavuracağı git gide belli olmaya başladı her yeni nintendo konsolu çıkacağında ki muhabbetler nintendoyu zor günler bekliyor olumsuz haberler olumsuz yorumlar 3ds de de wii dede böyle oldu ama sonuç ortada artık bu iş borsa ya döndü millet kötüler hisse uçar millet göğe çıkarır hisse çakılır veya türkiyede ki seçimlere döndü iktidar olacağı kesin olan parti medyada gitti bu sene oyları düşecek muhalefetler göğe çıkarılır 3 5 de tırt partiye gaz verilir sonuç belli :)

deerhunter1980

25.6.2012 17:35:21

-5
Nintendo yu zor gunler bekliyor Wii U ile baksaniza her gun ayri bi olumsuzluk.Bir suru firma bu konsolda gelecek gormuyor ve projelerini es geciyolar.Nintendo gibi bi firmaya hakaret derecesinde bu ama adamlarda hakli kardesim konsol demek donanim olarak cok kotu.Ders olsun Nintendo ya bu hadi Wii de kontrol dedin eyvallah gercekden devrimsel idi ama Wii U da ozel olan ne var onu anlamadim zaten rakiplerinin cok guclu gelicegenin bilincindesin neye guvenerek ucuza kacma bi konsol cikartip masraf ediyosun.Adamlarin tutturmuslar cok islevselli bir kontrolcu fln filan birakin kardesim bu ayaklari sanki rakipleri ayakda uyuyor cok komik...

BlackBeasT

25.6.2012 16:50:17

0
Nintendo kaşınıyor Wii U duyursundan bu yana tablet gamepad başka bir şey bilmiyoruz, nasıl donanımla gelicek resmi açıklama yok ,EA'dan sonra başka oyun firmasıda para getirmez düşüncesi ile projesini iptal edebilir. Wii U bekletiler karşılar mı? Wii'de ki satış başarısı Wii U devam eder mi? tablet kontolucu PC için gelirken büyük olasykla yeni nesil x720 ve PS4 kullanıcak ,Nintendo bu yeni nesilde işi zor...

oktay575757

25.6.2012 15:53:00

+2
Pc wii U yu geçmiş getiri beklentisinde vay be bu günleride gördük...(geç oldu ama)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız