Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Diablo 2 Remaster Duyurusu Bu Hafta Yapılacak

 
BlizzConline etkinliğine sadece birkaç gün kaldı ve etkinlikte yapılacak duyurulara dair söylentiler ortaya çıkmaya başladı.

Overwatch haberlerini sızdırması ile bilinen Metro, Diablo 2'nin yenilenmiş sürümünün duyurulacağını iddia ediyor. Şimdiye kadar Diablo 2 Resurrected adıyla duyduğumuz proje Bloomberg'ten Jason Schreier dahil birden fazla güçlü kaynak tarafından doğrulandı ve en sonunda resmi olarak duyurulacak gibi görünüyor.
 
Metro, etkinlik için beklentilerimizi düşürmemizi söyledi. Overwatch 2'den yeni haberler paylaşılacağını ve Overwatch 1'in öldüğünü belirtti.
 
Blizzard haberlerini sızdıran başka bir kullanıcı Kaiser499 ise BlizzConline etkinliğinde yapılması planlanan duyuruları şöyle listeledi:
 
World of Warcraft: The Burning Crusade Classic
Diablo II Resurrected
Hearthstone Genişlemesi
Diablo: Immortal Çıkış Tarihi
Mobil Duyuru(lar)? (Warcraft Pet Battle Game)
Overwatch 2 Yeni Karakterler, Haritalar ve Hikayesine Kısa Bir Bakış
Diablo IV Yeni Sınıf ve Bölge
 
BlizzConline etkinliği Türkiye saatiyle 20 Şubat 01:00'da başlayacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Diablo IV Diablo 4 Diablo Blizzard Blizzard Entertainment PS4 Xbox One PC
Netflix'in DOTA: Dragon's Blood Anime Dizisi 25 Mart'ta Yayınlanacak Mortal Kombat Filminin İlk Fragmanı Yarın Yayınlanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.2.2021 20:39:49

0
Diablo 2 lod için en iyi mod median xl modudur. Bütün skiller değişmiş, itemler çoğalmış, sistemler değişmiş. Resmen başından kalkılmayan bi hale gelmiş. Ayrıca eklenen onlarca yeni bölüm de cabası. Öyle 3-5 skill ekleyip bırakılmamış. Hemen herşeye el atılmış. İsteyen 1 saat denesin, bırakabilirse bıraksın.

atsuma

17.2.2021 17:43:00

0
Warcraft 'ın remaster i gibi olacaksa. Hiç uğraşmasınlar.20 yıllık oyuna bu haliyle saygımız. O saygıyı da yitirmeyelim. Bu oyunun neyini remastered yapacaklar? Yapılacaksa böyle bir yapım remake i hakeder.

No Way Out

17.2.2021 17:38:18

0
Diablo 2 oynamak isteyenlere project diablo 2 modunu öneririm kendisi başlı başına bir remake, d2 bnet'te 250 player varsa project diablo 2'i 5k insan oynuyor, martta leader sıfırlanacak, single da oynayabilirisniz, mutlaka deneyin, pişman olmazsanız. Adamlar sanki yeni bir expansion çıkarmış. [link=https://www.projectdiablo2.com]https://www.projectdiablo2.com/[/link] İnternette buldugunuz random key ile online oynayabiliyorsunuz, orjinal keye ihtiyaç yok.

thevincent

17.2.2021 16:40:07

0
3-4 ay önce project diablo 2 diye bir mod çıkış yaptı ve ilk günlerde yaklaşık 20k online player vardı serverları çöküp duruyordu. eski oyun tasarımları üzerinde daha çok uğraşıldığı göze daha hoş geliyor ve tekrar oynamak isteyen ciddi bir kitle mevcut. diablo 2 yi cilalayıp çıkarıp bırakmamaları lazım geliştirmeye açık olması gerek ve görsel olarak aşağıdaki video kalitesinde 60fps desteği yeterli olur

BSC Misafiri

17.2.2021 15:09:55

0
Blizzard iyice batırdı. İmmortal duyurulalı 2 sene oldu. Diablo 4 de 1 seneyi geçti. Yeni sınıf duyurmayı çok önemli buluyorlar ama oyuncular sıkıldı artık boş bir etkinlik yine diablo 4'ün açık betası başlamalı çok geç kalındı

BSC Misafiri

17.2.2021 15:09:08

0
Remastered ile remakenin farki ne?Ayrica yeni cozunurluklu halini nerden indirebiliriz?

Antikaruh

17.2.2021 13:30:18

0
Duyurunun duyurusuna hoş geldiniz.

JackTim

17.2.2021 09:10:37

0
20 yıllık oyunun neyini Remastered edeceksiniz zaten hali hazırda modlarla çözünürlük desteği geldi yapın bir Remake'de oynayalım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo IV
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız