Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Soulcalibur VI, Yakuza Kiwami ve My Time at Portia için Sadece $12 Ödeyin

 
Humble Bundle'ın abonelik sistemi Humble Monthly'nin yeni paketinde Soulcalibur VI, Yakuza Kiwami ve My Time at Portia oyunları yer alıyor.

Humble Monthly'e $12 karşılığında abone olarak bu oyunlara hemen sahip olabilirsiniz ve Steam hesabınız üzerinden aktif edebilirsiniz. Ayrıca önümüzdeki ayın başında verilecek henüz açıklanmamış oyunlar da olacak. İstediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebilirsiniz ve oyunlar da sizde kalır.
 
Aşağıdaki adresten abone olabilirsiniz.
 
Ek olarak, Humble Monthly yakında Humble Choice olarak değişecek. Humble Choice ile Basic aboneler (aylık $14.99) 3 adet oyuna ve Premium aboneler (aylık $19.99) 9 adet oyuna sahip olacaklar fakat aboneler oyunları belirli bir oyun havuzundan kendileri seçebilecekler. Mevcut Humble Monthly aboneleri bundan etkilenmeyecek aylık $12 karşılığında klasik abonelikle aynı şekilde devam edecekler. Daha fazla detaya humblebundle.com/subscription/meet-choice adresinden göz atabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247
Chad Robertson BioWare'dan Ayrıldı Mosaic Apple Arcade için Çıktı; 5 Aralık'ta PC, 2020'nin İlk Çeyreğinde Konsollar için Çıkacak

TheNewAtilla

2.11.2019 01:54:12

0
Monthly yeni abonelere kalkacak galiba. 10 oyun arasından 9 tane seç 20 dolar diyor. E mevcut 12 dolarlık abonelik zaten 9 oyun veriyor. Bir de 5 dolarlık lite var o da sadece trove kütüphanesi ve humbleın kendi oyunları falan için olacak galiba. Neyse çıksın anlarız seneye geliyormuş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız