Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Soulcalibur VI DLC Karakteri Amy Duyuruldu

 
Bandai Namco, Soulcalibur IV'ten Amy'nin Soulcalibur VI'ya indirilebilir içerik karakteri olarak geleceğini duyurdu. Çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

Amy düşmanı mağlup etmek için kendi doğal yeteneklerini ve kılıcını kullanır. Amy'nin erişim mesafesi kısa ve saldırı gücü düşük olsa da hızlı ve yüksek verimlilik becerileri ile donatılmıştır. Yakın mesafeli dövüşte, fiziki açıdan kendisinden daha üstün olan rakiplerine karşı da savaşabilir.

Bandai Namco ayrıca Soulcalibur VI' için “Creation Parts Set” eklentisini duyurdu. 19 Şubat tarihinde çıkış yapacak olan Creation Parts Set oyuna 67 ek karakter oluşturma parçası, Soul Edge oyunundan 17 dövüş arka plan müziği ve orijinal Soulcalibur oyunundan 11 şarkı ekleyecek.

Soulcalibur VI PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları üzerinde ulaşılabilir durumda.

Amy karakteri için yayınlanan oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Tekken 7 DLC Karakterleri Julia ve Negan 28 Şubat'ta Dövüşe Katılacak Final Fantasy XV DLC'si ‘Episode Ardyn’ 26 Mart'ta Çıkacak, Kısa Anime Filmi Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız