Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Soul Calibur V'ten Yepyeni Oynanış Videoları

 
    Namco Bandai'nin dövüş oyunları konusunda en büyük kozlarından Soul Calibur serisi beşinci yapımıyla 2012 yılının Mart ayına göz kırpıyor.
 
    PS3 ve Xbox 360 platormları için yapılan oyundan, birkaç oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Videolarda Soul Calibur serisinin veteran karakterlerini TGS katılımcıları kontrol ediyorlar.
 
    Eskisine nazaran çok daha iyi grafik parolasıyla yola çıkan Namco Bandai, görsel yönden oyunu üst noktalara çıkarmak için büyük çaba sarfediyor. Bu videolardan anlamak tam olarak mümkün olmasa da bizi sağlam bir yapımın beklediğini söyleyebiliyoruz. Aşağıdan videolara göz atabilirsiniz:
 

Bu haberin bağlantısı
URL
soulcalibur daishi odama Namco Bandai Dövüş PS3 Xbox 360 tgs oynanış videosu gameplay
Steam'den Mirror's Edge, Mount & Blade İndirimi The Gunstringer'ın Müziklerini Bedavaya İndirin
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Karpuzcu.

18.9.2011 18:51:29

0
quote:

Orijinalden alıntı: .:SyLaR:. @CoolMnaiaC Almamalarının nedeni bilmemeleri degil becerememelerindendir.Çünkü soul calibur tuşlara rastgele basarak oynıyabilecegin bir oyun degil tekken de öyledir adam oyunu hiç bilmez pro biriyle oynar tuşlara rastgele basarak yenebilir.Ama soul caliburda combo yapmazsan karakter en fazla 1-2 yumruk sallar ve haşat ederler seni.O yüzden çogu kişi sevmez.
Çok iyi bir SoulCalibur ve Tekken oyuncusu olarak bu dediğine katılamayacağım, hatta çok yanlış düşünüyorsun. 2 oyunda da sallayarak bilen birini yenmeniz imkansız. Bunca sene ne Tekken de ne SC de hem online da hem arcade de hiç görmedim sallayan birinin bilen birini yendiğini. Tekken ve SC yi ilk serilerinden beri oynuyorum. Sc 2 de arcade conquest modunda 5 karakterim toplamda 10.000 den fazla wins m vardı. Ankara Joy cafe deki arkadaşlar hatırlarla eğer oynadılarsa, SC 2 zamanında. Bu iki oyun için tüm dövüş oyunları için geçerli bir neden.

.:SyLaR:.

18.9.2011 18:09:18

0
@CoolMnaiaC Almamalarının nedeni bilmemeleri degil becerememelerindendir.Çünkü soul calibur tuşlara rastgele basarak oynıyabilecegin bir oyun degil tekken de öyledir adam oyunu hiç bilmez pro biriyle oynar tuşlara rastgele basarak yenebilir.Ama soul caliburda combo yapmazsan karakter en fazla 1-2 yumruk sallar ve haşat ederler seni.O yüzden çogu kişi sevmez.

cyberdejin

18.9.2011 14:58:02

0
Bu ne olm. Soulcalibur IV ten farkı ne bu oyunun şimdi. ??? Aynı oyun resmen... Alinmayacaklar listesine eklendi...

BlackBeasT

18.9.2011 02:04:10

0
Soul Calibur şimdiki adı Arcade eski adı atari salondan kalma hatırası var,pek oynamasamda PS1 bu yana Soul Calibur çıkan oyunlarını alır arşive katarım Casual oyuncular Soul Calibur pek bilmez,o yüzden BSC haberlerinde oyun ile ilgili mesaj sayısı fazla olmuyor.Bizim gibi atari salonların havası tenefüs eden kişiler hatırlar daha çok Namco Bandai yapması gereken kendine ait 2 oyunun dövüşcülerini harmanladığı Soul Calibur vs Tekken oyunu hazırlarsa SoulCalibur'da dövüş oyunları listesinde üst sıralara doğru yükselir. Soul Calibur V bu hali ile yine bilen ve hatırlayan kişilerin alıcağı oyun olmaktan ileri gidemez.

Karpuzcu.

17.9.2011 23:04:08

0
@CoolMnaiaC Şahsen ben Marvele de SoulCalibura da diğer oyunlardan daha fazla para harcayanlardandım. Ankara Fantasy ve Joy da SoulCalibur denilince akla ilk gelen isimdir, Karpuzcu Özellikle SoulCalibur 2 zamanında Joy'da conquest oynayanlar daha iyi bilir Psn den şu anda Marvel vs Capcom 3 oynayan bulamıyorum. SoulCalibur 4 de çıktığında ilk zamanlar vardı, artık onda da hiç kimse yok. Umarım SoulCalibur 5 de Türk oyuncular görürüz.

BlackBeasT

17.9.2011 22:46:03

0
Bizi sağlam bir yapımın bekliyorda Soul Calibur'da Marvel vs Capcom gibi aralarda kalan dövüş oyunu,Atari salonlunu döneminden biliyorum kimse para ile aldığı jetonu Soul Calibur için harcamazdı...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Soulcalibur V
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız