Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony ile Travis Scott İş Birliğine Gitti

 
Sony Interactive Entertainment, Amerikalı rapçi Travis Scott ve onun Cactus Jack markasıyla iş birliğine gittiğini duyurdu.

PlayStation Blog üzerinden yapılan açıklamaya göre Travis Scott stratejik kreatif partner olarak PlayStation ailesine katıldı.

PlayStation global pazarlama başkan yardımcısı Eric Lempel: "Travis'in büyük bir PlayStation hayranı olduğunu duyduk ve onunla yaptığımız görüşme bu eşsiz ortaklığa yol açtı. Oyun ve yaratıcılık konusundaki ortak tutkumuzla hayranlarımızı memnun edeceğimizi umduğumuz yenilikçi projeler gerçekleştirmek için Travis ve Cactus Jack markasıyla iş birliği yapmayı planlıyoruz."

Travis Scott: "Cactus Jack'in Sony ve PlayStation ekibiyle üzerinde çalıştığı şeyleri göstermek için sabırsızlanıyorum. En önemlisi, PlayStation hayranlarının ve ailesinin nasıl tepki vereceğini görmek için çok heyecanlanıyorum. Çok yakında herkesle birlikte oyun oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PlayStation Blog sony playstation 5 ps5 playstation next gen
Mindhunter'ın 3. Sezonu Büyük İhtimalle Gelmeyecek The Suicide Squad'tan 2 Adet Poster Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 5
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız