Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony ile From Software'ın Sahibi Kadokawa Corporation İş Birliğine Gitti

 
From Software'ın ana şirketi ve anime yayıncısı Japon medya devi Kadokawa Corporation; oyun ve animasyon işletmelerini güçlendirmek adına CyberAgent ve Sony ile iş birliği yaptığını duyurdu.
 
Kadokawa Corporation bu iş birliği ile mevcut IP'lerin kullanımını en yüksek düzeye çıkarmayı ve yeni IP'lerin oluşturulmasını, geliştirilmesini ve satın alınmasını hedefliyor. 
 
İş birliğinde her şirket farklı bir rol oynayacak. Kadokawa Corporation sürekli olarak IP'ler oluşturmak için içerik gücü sağlayacak. CyberAgent mobil oyunların geliştirilmesi ve yönetilmesine odaklanacak. Sony ise animasyon ve oyunlarda global genişleme gücü sunacak.
  
Bu anlaşmayla CyberAgent ile Sony, Kadokawa Corporation'dan %1.9 oranında hisse aldı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak wccftech
VR Ritim Oyunu Beat Saber'ın Satışları 4 Milyonu Aştı Xbox Series X|S Satışlarının 3.5 Milyon Civarında Olduğu Söyleniyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-02177D6B6

5.2.2021 12:32:39

0
Bleach fanı olarak PS exclusive AAA Bleach oyunu görmek isterim.

SOLID SNAKE

5.2.2021 00:45:24

+3
Güzel haber, SONY anime sektöründe daha da büyümeye devam ediyor. En son 1.2 Milyar dolara Crunchyroll'u satın aldı ve zaten Aniplex ve Funimation'a da sahip. Kadokawa ortaklığı ile hem daha fazla anime hem de oyunlar gelebilir. Buradaki hisse alımı da zaten satın alım için değil, ortak çalışma partnerliği için yapılmış ufak bir şey.

myze.

4.2.2021 23:53:12

0
Resmen satın almışlar, %1.9
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız