Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony, Heavy Rain'in Devamını İstememiş


    Şu sıralar Beyond: Two Souls ile birlikte bizleri yepyeni bir maceraya sürüklemeye hazırlanan Quantic Dream'in başındaki isim David Cage, Heavy Rain'in sonrasında yaşananlar adına konuştu. Cage'in dediğine göre Sony, Heavy Rain'in devamını hiç istememiş.
 
    Açıklama yapan Cage, "Heavy Rain çıktıktan sonra birçok yapımcı ve yayıncı bizi arayıp tebrik etti ve devamını sorguladı. Sony ise Heavy Rain 2 için hiç bir soru sormadı bile. Bizi arayanlar 'Harika. Kesinlikle Heavy Rain 2'yi yapmalısınız. Ne tür, nasıl isterseniz yapın ama adı Heavy Rain 2 olsun.' sözlerini söylerken Sony sadece, 'Sırada ne var? Ne yapmak istiyorsunuz? Bizim şöyle bir fikrimiz var, ne düşünürsünüz?' gibi sorular sordu." sözlerini söyledi.
 
   Cage'in memnuniyet içerikli bu sözlerinin odak noktası aslında, Sony'nin sunmuş olduğu özgürlük ortamı. Cage'in açıklamalarına göre Sony, Beyond: Two Souls'un yapımına da fazla karışmıyormuş.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Heavy Rain Quantic Dream Sony PS3 Adventure
Painkiller: H&D Videosuna Türkçe Dublaj Bethesda'dan Prey 2 Konusunda Düzeltme
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

St Batuhan

28.8.2012 13:57:41

+2
Sony'nin farkı, ubi-acti vs devam oyunu yapalım isimden satalım der, Sony yapımcıya sorar, ne istiyorsunuz, istediğinizi yapın der :))

BSC Misafiri

28.8.2012 10:15:29

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Yesil Kabus Sony işini biliyor. Quantic Dream gibi bir geliştirici firma özgür bırakıldığında ortaya çok güzel işler çıkarır ve bu işten Sony çok büyük bir kar sağlar. Boşu boşuna adamların üstüne gitmeye gerek yok. Kısacası EA Games'in politikasının tam tersi.
Az evvel Team ICO'dan ayrılan Kenji Kaido haberine yaptığım yorumun benzerini David Cage söylemiş, ne güzel. Sony gerçekten de first-party oyunlarda yapımcıları fazlaca sıkmadan çok güzel işler başarmalarını sağlıyor ve bu sayede çıkan first-party oyunları sayesinde dimdik durabiliyor. Düşününce, Gran Turismo, Wipeout, Uncharted, God of War, Infamous, Motorstorm, Killzone, LittleBigPlanet, Patapon, SOCOM, vs gibi birçok serinin sahibi ve de ayrıca birçok tek hikayeli oyunların, Shadow of the Colossus, ICO, Heavy Rain, Folklore, Heavenly Rain vs. Arada başarısızlıklar da olsa, devamı yapılmasını desteklemesi de cesaret verici ( en iyi örnek Killzone'dan Killzone 2 gibi bir başarının yakalanması ( 3 misli satış) ).

qqqqrpppp

28.8.2012 10:03:21

0
bence quantıc dream hiç bir oyuna devam oyunu yapmamalı adamların stili bu çok yaratıcılar

aykut291

28.8.2012 09:57:37

0
Bencede Devam Oyununa Hiç gerek yok.Bernce Tam Yerinde Bitti Havy Rain. Herzaman Yeni Fikir ve Yeni Oyunlar Daha iyidir.Beyond Çok İyi Düşünülmüş ve çok Güzel bir Oyun olacak....

BSC Misafiri

28.8.2012 04:33:00

0
The Last of Us ve Beyond gibi oyunlar yaptırdıgı için Sony'i ne kadar kutlasak az gelir. Oyun dünyasının yeni oyunlara ihtiyacı var. Microsoft'un halo takıntısı beni xbox dan soguttu,

Hyems

28.8.2012 03:17:10

+1
İyi olmuş devam oyununun gelmemesi. Hikaye tek oyunla çok iyiydi zaten, devamı gelseydi büyüsü bozulurdu. Bimem kaç tane devam oyunu olucağına Heavy Rain'i tek başına mükemmel bir oyun olarak hatırlamak isterim.

majesty98

28.8.2012 01:50:03

0
böyle mükkemmel bir oyunu çok çabuk harcıyorlar gerçekten mükkemmeldi

aygun61

28.8.2012 01:37:34

0
Demek Sony'nin özel oyunlarının başarısının sırrı buymuş. Microsoft'a duyurulur.

Yesil Kabus

28.8.2012 01:36:41

+5
Sony işini biliyor. Quantic Dream gibi bir geliştirici firma özgür bırakıldığında ortaya çok güzel işler çıkarır ve bu işten Sony çok büyük bir kar sağlar. Boşu boşuna adamların üstüne gitmeye gerek yok. Kısacası EA Games'in politikasının tam tersi.

xenferious

28.8.2012 01:29:54

0
Çok ilginç bir firma SONY =)
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Heavy Rain
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız