Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sonic the Hedgehog Filminden Yeni Afiş Yayınlandı

Yayınlanan ilk fragmanı sonrasında Sonic'i tekrar tasarlamaya karar verilen ve vizyon tarihi ertelenen Sonic the Hedgehog'dan yeni bir afiş paylaşıldı. Sonic'in tekrar tasarlanmasının ardından, hayranlar yeni fragmanı ve Sonic'i oldukça beğenmişti.
 
Sonic the Hedgehog filmi 14 Şubat 2020'de vizyona girecek. Filmin yeni afişini, fragmanını ve tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Sonic the Hedgehog, Sega'nın dünya çapında satış rekorları kıran video oyunu serisinin ana karakteri parlak mavi kirpiye odaklanan bir live-action macera komedi filmi.

Sonic the Hedgehog peşine düşen yetkililerden kurtulup, şeytani doktorun elinde bulunan yüzükleri geri almaya çalışan Sonic'in hikayesini konu ediyor. Hükümet, Sonic'i yakalamak için peşine düşer ve devlet görevlileri her yerde Sonic’i aramaya başlar. Sonic ise bu sırada şeytani Dr. Eggman'ın ele geçirdiği yüzükleri geri almaya çalışmaktadır. Küçük bir kasaba olan Green Hills'in şerifi Tom Wachowski, Sonic'in peşine düşen hükümet yetkililerinden kaçmayı başarıp, doktordan yüzükleri geri alabilmesi için yardım etmeye karar verir. Ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Filmde Sonic'i Ben Schwartz seslendirirken Dr. Ivo "Eggman" Robotnik karakterini Jim Carrey canlandırıyor. Yönetmen koltuğunda ise Jeff Fowler oturuyor. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comic Book Sonic the Hedgehog Sonic Film Yeni tasarım afiş vizyon tarihi
Redbull M.E.O. Clash Royale Türkiye Şampiyonu Tunahan ‘Usta’ Türkoğlu Oldu! 2010'lu Yıllarda, Birleşik Krallık'ta En Fazla Satan 10 Oyun

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız