Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sonic Forces'tan Yeni Ekran Görüntüleri

      7 Kasım tarihinde PC, PS4, Xbox One ve Switch için çıkış yapacak yeni Sonic oyunu Sonic Forces için yeni ekran görüntüleri paylaşıldı. 
 
     Ekran görüntülerinde Drill Wispon ve Chemical Plant bölümlerinden sahneler görünüyor. oyunda bulunan Wispon'lar önceki oyunlardan Sonic Colours'tan evrilerek gelmişler ve artık iki kat etkililer. Örneğin Drill Wispon bölümünde oyuncular yere ani vuruş yapabiliyor ve duvarlara hızlıca tırmanabiliyorlar.
 
     Sonic Colours ve Sonic Generations'ın yapımcısı bakalım bu sefer başarılı bir modern Sonic oyunu yapabilecek mi?
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sonic Forces macera oyun sonic sonic oyunu
Gölge Oyunu Projection: Firts Light İçin Duyuru Videosu Yayınlandı WWE 2K18'den 3 Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.10.2017 07:09:15

0
quote:

Orjinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ SS ler güzel duruyor. Bu arada Wispon denilen şey oyundaki Avatar ımızın (Custom Character in) elinde tuttuğu silah. Wisp ve Weapon isimleri ile türetmişler diye bir yorum okumuştum, öyle gözüküyor kanımca da. Edit: Daha detaylı okumak için; https://gematsu.com/2017/10/sonic-forces-reveals-drill-wispon-chemical-plant-stage Haberde ufak tefek yanlışlarda var. Gözden kaçmış sanırım. Onlar için yazıyorum; *"Ekran görüntülerinde Drill Wispon ve Chemical Plant bölümlerinden sahneler görünüyor" --> Drill Wispon bir bölüm ismi değil, silahın ismi dediğim gibi. *"oyunda bulunan Wispon'lar önceki oyunlardan Sonic Colours'tan evrilerek gelmişler ve artık iki kat etkililer." --> Gematsu dan alıntı yaptınız diye düşünüyorum. Yapmadıysanızda, Gematsu şöyle demiş; "Wispons are an evolution of the Color Powers from Sonic Colors, and double as both offensive abilities and as a way to platform through levels quickly." "Wisponlar, Sonic Colors taki Color Güçlerinin bir evrimi. Hem saldırı yeteneklerini hem de platform vasıtasıyla seviyeleri hızlı bir şekilde geçmeyi ikiye katlıyorlar." Çeviri de yanlışlık olabilir ama buna yakın bir şey deniyordur yine Kolay gelsin
Sayısız vasat Sonic oyununa rağmen seriye karşı hevesli olmanı takdir ediyorum, benim için Dreamcast'ten sonra Sonic öldü...

BSC Misafiri

4.10.2017 07:08:52

0
Oyuncuların sonic forces hakkında umutlanması acayip, hakkında pozitif konuşana denk gelmedim.

2K

3.10.2017 20:57:50

0
Oyunlarının reklamını yapmayan, kendi sahip olduğu IP'lerin değerini düşüren saçma sapan oyun yaptıran hatta geliştiricisine söylemeden oyunun tarihini değiştiren SEGA son zamanlarda akıllanmaya başladı gibi umarım bu çizgisini bozmaz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sonic Forces ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız