Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sonic Collection Fransız Perakendecide Listelendi

 
Fransız perakendeci Sogamely, henüz duyurulmamış Sonic Collection'ı listeledi.
 
Geçtiğimiz ay da Alman seslendirme stüdyosu iksample'ın portföyünde Sonic Colors Remastered listelenmişti ve bu listelemeye Sogamely de yer vermişti.
Sonic 1, 2 ve daha önce yayınlanmış diğer bazı oyunların remake sürümlerinin yer alacağı bir koleksiyonun yolda olduğuna dair söylentiler var.
 
Sonic Team patronu Takashi Iizuka'nun SXSW Gaming 2019 etkinliğinde yapmış olduğu açıklamaya göre Sonic the Hedgehog serisinin bir sonraki büyük oyunu yapım aşamasında.
 
İlk Sonic the Hedgehog oyunu 1991 yılında piyasaya sürülmüştü ve Sega tarafından belirtilene göre Mavi Kirpi'nin 30. yıl dönümü şerefine yeni oyunlar, dijital içerikler, büyük duyurular ve daha fazlası oyuncuları bekliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VGC
Watch Dogs: Legion 4.5 Güncellemesi 1 Haziran'da Yayınlanacak CKY Davulcusu Jess Margera Yeni Tony Hawk's Pro Skater Oyununun Yolda Olduğunu Söylüyor

BSC Misafiri

24.5.2021 12:23:53

0
Artık şu collection adı altında sürümleri bıraksınlar, daha kaç tane collection olacak, yaptıklar oyunlar bile zaten eskilerin remake, remastered versiyonu gibi, oyunu yapamıyorlar, çok belli, en azından başkasına yaptırsalar, en kötü ihtimalle Nintendo ile anlaşıp onlara emanet etseler, en azından birkaç oyun kar etmeseler de Nintendo'nun ellerinde bir şekil bulur, 3D neredeyse hiçbir oyunu başarılı değil, birkaç oyun hariç, 2D oyunları a birbirinin aynısı, ne bir yenilik, ne bir gelişme var...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız