Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sniper: Ghost Warrior Contracts İnceleme Puanları

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini City Interactive'in yaptığı serinin yeni oyunu Sniper: Ghost Warrior Contracts bugün itibariyle erişime açıldı. Oyunun ilk inceleme puanları da paylaşıldı. Sniper: Ghost Warrior Contracts, şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC için erişime açık.
 
Oyunun duyurulduğundan bu yana kötü olarak çıkması beklenirken, verilen puanlar fena değil diyebiliriz. Şu an için oyunun metacritic ortalaması 71. Oyuna verilen tüm puanları ve oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
IGN Italy - 8.2 / 10
Saving Content - 4 / 5 stars
Critical Hit - 7.5 / 10
GameGrin - 7.5 / 10.
Nexus - 7.5 / 10
GameSpew - R- 7 / 10
Hobby Consolas Spanish - 70 / 100
PC Invasion - 7 / 10
IGN Spain - 6.8 / 10
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Kontratlar, esasen sabit bir ücreti olan ve net bir hedefe odaklı -ve bu arada ikincil hedefleri de tamamlayarak bonus ödemeler alabileceğin- kişiye özel görevler içeriyor. Geniş bir yelpazedeki hedefleri yok etmek üzere yüzlerce farklı yol sunan Kontratlar sayesinde bir keskin nişancı oyunundan beklediğinin çok daha fazlası seni bekliyor.

• Kontratla çalışan profesyonel bir suikastçi olarak oyna ve hedeflerini yok et.

• Açık uçlu kontratlar, kelle başı ödüller ve yan görevler ile tekrar tekrar oynama olanağı sunan oyunda hem ana görevi hem de yan görevleri tamamlayıp mümkün olan en yüksek kazancı sağlayarak yükseltmeler ve ödüller al. Planlarının suya düşmesini istemiyorsan, rakip keskin nişancılara da dikkat et.

• Gelişmiş Dürbün Modu sayesinde, yüzlerce farklı yöntemle ortadan kaldırabileceğin çok çeşitli hedefler üzerinde muazzam gerçekçilikte bir keskin nişancı deneyimi yaşa.

• Yeniden tasarlanan baş üstü göstergesi ve kullanıcı arayüzü ile eceli gelen hedefi işaretleyip tespit et.

• Dronelar, uzaktan kumandalı taretler, yapışan bombalar ve zehirli gazlar gibi pek çok yeni araç gereçle oyna.

• Hayalet yeteneklerini kullanıp hedeflerini patırtı gürültü yapmadan öldürerek stratejik yaklaşımını göster ve karşılığını da al.

• Sibirya'nın sert ve acımasız şartlarında, karla kaplı dağlarda, balta girmemiş ormanlarda, dağların içine kurulu gisli üslerde hayatta kalmak için savaş.

• Takım ölüm karşılaşması modunda, yepyeni orijinal haritalar üzerinde keskin nişancı yeteneklerini sına. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Metacritic Sniper: Ghost Warrior Contract aksiyon keskin nişancı
The Last of Us Part II'den Yeni Konsept Tasarımlar Paylaşıldı Resident Evil 3: Nemesis Remake Kesin Gibi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dutch van der Linde

23.11.2019 15:35:01

0
Bundan önceki oyunu ben çok beğenmiştim. Bu oyunun biraz hakkı yeniyor gibi oyuncu camiasında. Optimizasyon kusurları bunda etkili muhtemelen. Bu çıkan son oyunda senaryo yok sanırım.

mehmetalpertr

22.11.2019 20:08:12

0
IGN US 7,3/10 vermiş

__lcnyvz__

22.11.2019 17:09:02

0
3. oyunun soundtrack’i harika olmuş arkadaşlar. ana menüde şarkı bitene kadar bekliyordum. ve fena olmayan senaryo da vardı oyunda

TheNewAtilla

22.11.2019 16:15:00

0
İndirimde alınır oynanır

porsux

22.11.2019 15:29:41

+1
Sniper Elite' ten daha eğlenceli ve hatta gerçekçi bulduğum bir seri. Bu yüzden hiçbir yeni üyesini kötü çıkacak diye beklemedim. Keşke bu tarz kişisel yorumlar yerine inceleyen mecraların görüşlerini aktarsanız. Evet bu puanları paylaşıyorsunuz ama ne anlam ifade ettiklerini bilmiyoruz. Doğal olarakta haber anlamını yitiriyor ve sadece birtakım sayısal verilerden ibaret oluyor. Oyun için illaki belirtmek istediğiniz düşünceleriniz varsa, yapın bir inceleme keyifle okuyalım, dinleyelim. Haber içeriğinde oldukça yanıltıcı basit cümlelerle bunu yapmaya çalışmak hem basite kaçmak oluyor hemde haber içeriğini kötü etkiliyor.

BSC Misafiri

22.11.2019 14:29:05

+1
3.oyun çok iyiydi ve optimizasyon dışında tabi 1070le zar zor oynamıştım

inciteen

22.11.2019 13:30:27

+2
Üçüncü oyundan iyi olacağı kesin
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sniper: Ghost Warrior Contracts
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız