Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sniper Elite 3'ten Keskin Nişancılık Dersleri Bu Videoda

 
    2. dünya savaşında keskin nişancı Karl Fairburne'ın kontrolünü aldığımız Sniper Elite 3'ün yeni bir videosu yayınlandı. Oyunun bu videosu adeta keskin nişancılık dersleri niteliğinde diyebiliriz.
 
     Oyunun 1 Temmuz'da PC, Xbox 360, Xbox One, PS3 ve Playstation 4 için piyasaya çıkacak. İşte Sniper Elite 3'ün yeni videosu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sniper Elite V3 Rebellion FPS PS3 Xbox 360 PS4 PC
Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, Xbox One'a da Geliyor + Yeni Görseller Çin'in Mobil Oyun Pazarı ABD'nin Tahtını Sallıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.6.2014 00:55:56

0
adı sniper kendi gta yada dead island tony redgrave de demis sniper dedigin görünmez cok uzaktan taktiksel mekanları ve kisileri indirir.zombi serisinde ki diger 3 kisi ne is yapar hic anlamıs degilim madem 3 karakter daha koydunuz onlarda oyunda olsun onlar saldırsın sniper isini yapsın her bölüm bitisinde sanki matah bisey yapmıs gibi cıkıp gelmeleri beni cok güldürmüstü :) bide bazen duvara tırmanan asan karakter 2 kitabı üst üste koymuslar onu asıp gecemiyordu bu tür ayrıntılara dikkat edilmemmis olması oyunun bastan savma yapıldıgını düsündürüyor.illaha ki player ın ordan gecmesini istemiyorsan adam akıllı bir duvar celik tel cit gibi bisey koy 2 kitap nedir yavv.oyunun hikayesi nasılsa satar düsüncesiyla bu kadar rahat olmamalılar.

tony redgrave

8.5.2014 20:43:02

0
II. oyunda gizlilik bir yere kadardı.Düşman sizi avlamaya gelice keskin nişancı olmanın bir mantığı kalmıyordu.Umarım burada bütün görevi kimseye görünmeden bitirebilme vardır.

KAKÁ

8.5.2014 16:18:48

0
Umarım ilk oyunun üzerine koymuşlardır, ilk oyun da süperdi fakat zamanla sıkıyordu pata küte dalmaya başlamıştım bitirmek için.

BSC Misafiri

8.5.2014 13:35:23

+1
wow süper tam istediğim özellikler ayarlardan yardımı kapatabiliyorsak süper ötesi mükemmel olacaktır gerçek gibi rüzgarı falan biz hesap edip atış yapıyorsak başka birşey istemem yüksekliği ayarlamak da yeter ama birde oyunda tüy falan asıp kontrol edersek rüzgarı biraz daha süper olur gibi gerçi ağarçların tepkisi de olur :)

BSC Misafiri

8.5.2014 13:35:08

0
afrika ortamı hoşuma gitmedi şehirler daha iyiydi sanki.. far cry 2 gibi olmuş

thief garrett

8.5.2014 12:42:32

+1
atmosfer çok iyi

BSC Misafiri

8.5.2014 12:09:40

0
Ben videoları izledim 'de sniper elite v2 den aralarında çok fark yok. Senaryo ve grafikler yükseltilmiş, ancak parçalamada yeni bir eklenti vea değişiklik göremiyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sniper Elite 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız