Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Smash + Grab'i 5 Gün Boyunca Ücretsiz Oynayın

   Steam'in hafta sonu ücretsiz oynama imkanı verdiği oyunlara bu kez Smash + Grab konuk oldu. Başarılı açık dünya oyunu Sleeping Dogs'u geliştirmiş olan United Front Games tarafından geçtiğimiz haftalarda erken erişime açılan Smash + Grab, 18 Ekim saat 22:00'a kadar oynaması ücretsiz. 
 
  Oyuncuların çete üyelerinden birini kontrol ettiği bu oyunda 15 dakikalık maçlar bulunuyor ve amacımız ise $50,000 ganimet toplayabilmek. Distopik bir gelecekte kurulmuş online multiplayer odaklı Smash + Grab, 17 Ekim'e kadar da %15 indirimle 26,35 TL fiyatıyla satılıyor. Oyunun steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 
 
   Bunun dışında Deep Silver'ın dağıtıcı olduğu oyunlarda da güzel indirimler yakalamak mümkün. Örneğin Metro Redux Bundle 12,25 TL. Diğer Deep Silver indirimlerine bu sayfadan göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Friday the 13th: The Game'de Tek Oyunculu Mod Bulunacak, Ön Sipariş Yapanlara Ücretsiz Capcom, Resident Evil 7'den İki Kısa Video Paylaştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız