Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sıradaki Zelda Oyununda Uçacak mıyız?

Kim bilir bir dahaki sefer belki de bir Zeplin kullanırız.
The Guardian gazetes ile bir ropörtaj yapan The Legend of Zelda'nın yönetmeni Eiji Aonuma, bir sonraki Zelda oyunu ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.
 
Nintendo DS için önümüzdeki günlerde piyasaya çıkacak olan The Legend of Zelda : Spirit Tracks hakkında konuşan Aonuma, söz sıradaki Zelda oyununa gelince oldukça ilginç bir anısını anlattı.
 
Aonuma;  Sekiz yaşındaki oğlum ile evdeydik ve o, DS'e çıkmış olan Phantom Hourglass oyununu oynuyordu. Oyunda bildiğiniz gibi bot kontrol ediyordu ve ona "Sıradaki Zelda oyununda bir treni kontrol edeceksin" dediğimde bana "Peki, baba. Önce bir bot, şimdi de bir tren. Eminim bir dahaki sefer Link havada uçacaktır" dedi.
 
Bunun üzerine "Şimdilik bilmiyorum" yanıtını verdiğini söyleyen Eiji Aonuma, bir sonraki Zelda projesi için açıklamada bulunmak için erken olduğunu da sözlerine ekledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak the legend of zelda zelda link spirit tracks nintendo ds dsi
NVidia'nın 195.62 Sürücüleri Yayınlandı Final Fantasy 13'te Yükleme Olmayabilir

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Legend of Zelda : Spirit Tracks
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız