Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sıra Tabanlı RPG Oyunu Astria Ascending Konsollar ve PC için Duyuruldu

 
Yayıncı Dear Villagers ve Fransız geliştirici Artisan Studio, sıra tabanlı rol yapma oyunu Astria Ascending'i duyurdu.
 
Oyunun hikaye anlatımını Kazushige Nojima (Final Fantasy X, Final Fantasy VII Remake), müziklerini Hitoshi Sakimoto (Final Fantasy XII, Vagrant Story) ve sanat tasarımını CyDesignation (Akihiko Yoshida, Hideo Minaba) üstleniyor.
 
Kaosun ortaya çıktığı bir dünyada oyuncular dünyanın kaderinden sorumlu ve her biri kendine özgü hikayeye sahip sekiz yarı tanrının kontrolünü üstlenecek. Oyuncular iki boyutlu elle çizilmiş bir evrende beş farklı şehri ve 25 tane zindanı keşfederek sıra tabanlı taktiksel savaşlara girecek. Çeşitli yan görevler, shoot 'em up ve kart oyunu gibi mini oyunlar da içerecek. 50 saat civarında bir oynanış süresi vadediyor.
 
Astria Ascending 2021'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için çıkış yapacak ve ilk günden Xbox Game Pass'e dahil olacak.
 
Duyuru fragmanı:
 
 
Oyunun yaratıcıları:
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nobody Saves the World Xbox Series, Xbox One ve PC için Duyuruldu Second Extinction 28 Nisan'da Xbox Game Pass'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız