Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Singularity'de "Impulse Power" Nasıl Kullanılır?


     Bütün güçlerimizin temelinde Time Manupilation Device'ın (Zaman Tahrif Cihazı) bulunduğu Singularity'de zamanı yavaşlatma, nesne ve düşmanlar için ileri-geri alma seçeneklerinin yanı sıra yeni bir gücümüz daha ortaya çıktı.
 
     Impulse Power adlı video'da tanıtılan bu güç sayesinde düşmanlara Impulse (Ani tepme) adlı yeteneğimiz sayesinde nasıl zarar verebileceğimiz gösterilmiş. Tabi sadece düşmanlara değil aynı zamanda nesnelere de bu yeteneğimiz sayesinde zarar verebiliyoruz.
 
     Bu yetenek özellikle silahımızla vurmamızın zor olduğu küçük canlı organizmalara toplu zarar verme konusunda oldukça işe yarayacak gibi  görünüyor.





Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Singularity PS3 Xbox 360 PC FPS Activision
F.E.A.R 3: "Fettel" Trailer Killzone 3'ten Sızan İlk Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

28.5.2010 23:31:42

0
Raven bu sefer yanıltmaz umarım beni Wolfenstein hayal kırıklığından sonra şöyle yılın hitlerinden olacak bir oyun gelmeli..

HyDro-X-GEN

28.5.2010 13:55:45

0
FPS ortamı kızışıyo -Call of duty :Black ops -Crysis 2 -Fear 3 -Singularity -MEdal of Honor Büyük bi yarış var bu yarıştan en karlı biz oyuncular çıkıcaz :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Singularity
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız