Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Singularity ve Yeni Transformers Çıkış Tarihleri

90'ların efsane bilgisayar oyunu Hexen, Raven Software'in ellerinde hayat bulmuştu.
Şirket finansal bilgilerinin aktardığı son konferansta Activision'ın aralarında yeni Call of Duty oyununda bulunduğu sırada ki projelerindende bilgiler edinmiştik.
 
Konferans sırasında Activision Dağıtım bölümü CEO'su Mike Griffith hem Singularity hem de Transformers : War of Cybertron yapımlarının çıkış tarihleri hakkında bilgi verdi. Edinilen bilgiye göre; son yıllarda beyazperdeye uyarlanan filmleri ile eski günlerindeki popülerliğini yeniden kazanan Transformers serisinde Cybertron'da yaşanacak bir savaşı konu edindiği oyunu Transformers : War for Cybertron mayıs aylarında meraklıları ile buluşacak.
 
Öte yandan Call of Duty : Modern Warfare 2'nin piyasayı vurduğu 2009 sonundan kaçan yapımlar arasında bulunan ve efsane yapımcı Raven Software tarafından geliştirilen; zamanı manipule edebildiğimiz eldivenlerimizle 1950'ler ve günümüz arasında yolculuğa çıkacağımız Singularity için çıkış tarihi haziran ayı olarak gösterildi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fps ps3 pc xbox 360
Amerika Ocak Ayı Satış Rakamları Açıklandı Final Fantasy Bundle Batı'da Xbox 360'a Özel

PERİSKOP

14.2.2010 01:50:07

0
hazirana ne kaldıki şurada
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Singularity
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız