Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sin & Punishment'ta Bölgelerarası Grafik Farkı?

 
     Nintendo 64 klasiklerinden Sin & Punishment'ın devam oyunu "Sin & Punishment: Star Successor'de ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı.

     Oyunlarda içeriksel olarak bölgeler arası farklara rastlansa da, grafiksel olarak pek bir fark olmaz. Sin & Punishment: Star Successor'un Amerikan ve Japon versiyonu arasında grafiksel farklılıklar görülüyor.
 
     Aşağıdaki ekran görüntülerine dikkat ettiğimizde küçük de olsa bazı farklar görüyoruz. Amerikan versiyonunda kara bulutlar varken, Japon versiyonunda bu bulutlar bulunmuyor, ayrıca dev yaratığın da görsel olarak çok az da olsa daha iyi göründüğünü söyleyebiliriz.
 
     Treasure grafiksel olarak bir gelişme olup olmadığı ile ilgili bir açıklama yapmadı, fakat arkadaki bulutlar savaşın ilerleyen bölümlerinde ortaya çıkmış olabilir. Bakalım firma oyunda genel olarak bir grafiksel gelişime gidilip gidilmeyeceği ile ilgili bir açıklama yapacak mı? 
 
                                           Amerikan Versiyonu
 
 
                                                Japon Versiyonu
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Aksiyon Wii Treasure Nintendo Sin & Punishment shooter
Xenoblade ve The Last Story 2010'da Çıkmayabilir Rayman 2: The Great Escape iPhone'a Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sin & Punishment: Star Successor
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız