Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sims'e Rakip inZOI için 3 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
Electronic Arts tarafından geliştirilen The Sims serisine rakip olmayı hedefleyen yeni yaşam simülasyon oyunu inZOI yakın zamanda tanıtıldı. Bu tanıtımın ardından oyunun birçok oynanış videosu ortaya çıktı. Şimdi ise YouTuber "acottonsock", 3 saatten fazla oynanış süresini içeren bir video yayınladı. Oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu anlamak için bu videoya göz atmanızı tavsiye ediyorum.
 
inZOI ilgi çekici detaylarla geliyor
 
 
 
inZOI, oyuncuların oyun içinde tanrılara dönüştüğü bir yaşam simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bu özellikle beraber her şeyi istediğiniz gibi değiştirebiliyor ve yaşamın çeşitli formlarında sonsuz yeni hikayeler deneyimlemenize olanak tanıyor. Yani temel olarak yeni bir The Sims oyunu olacak diyebiliriz.
 
Bu oynanış videosu oyunun birçok özelliğini gösteriyor. Bu kısımda karakter oluşturma ekranı, oyunun şehir görüntüsü, grafik detayları ve daha fazlası yer alıyor. KRAFTON, inZOI'yi 2024 sonlarında piyasaya sürmeyi planlıyor.
 
İşte oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming inZOI
The Sims 4 DLC'si My First Pet Stuff Steam'de Ücretsiz Oldu! Eğlenceli İnşa Etme Oyunu The Enjenir, 18 Aralık'ta Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BlackGhost12

28.11.2023 04:15:16

0
Süper görünüyor ya.

ezicioyuncu

25.11.2023 15:59:36

+1
Bu böyle çıksında ea maxis'e fatiha okutsun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız