Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sims'e Büyük Rakip Geliyor: Krafton Simülasyon Oyunu inZOI'yi Duyurdu!

 
 
Battle royale oyunu PUBG'nin arkasında geliştirici ekip Krafton bu sefer farklı bir oyun tarzıyla beraber karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. The Sims oyunuyla beraber tanıştığımız hayat simülasyonu oyun türü bu sefer Krafton'un elinde çıkacak yeni bir oyunla geliyor. InZOI adlı yapım bu türdeki boşluğu doldurmaya geliyor.
 
Büyük vaatlerle çıkış yapmaya hazırlanan oyun
 
 
 
Şu anda geliştirilme aşamasında yer alan hayat simülasyonu inZOI, Sims oyununa rakip olarak çıkış yapmayı bekliyor. Zira bu oyunda da aynı şekilde ortak birçok yapı yer alıyor ve oyuncular burada da gerçek hayatta ne yapıyorsa yapmaya hazırlanıyor. Tanıtım fragmanının uluslararası oyun fuarı G-STAR 2023'te yayınlanan oyun için beklentiler bir hayli yüksek. Bu fuar Güney Kore'de düzenlendi.
 
InZOI adlı yapım içerisinde karakter oluşturma ekranı, ev alma, iş bulma, karakterin günlük ihtiyaçlarını karşılama ve daha fazla mekanik yer alıyor. Oyunun 2024 yılı içerisinde çıkış yapması planlanıyor. Oyunda ayrıca dinamik hava ve fotoğraf modu yer alıyor. Fotoğraf modunda da birçok filtre bizleri bekliyor.
 
Oynanış içeriğine bakacak olursak
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
inZOI
The Starbites: Taste of Desert 2024 Yılında Konsollar ve PC için Çıkıyor 2si1: Steam Deck OLED Nasıl? Baldurs Gate 3 Çok Oynanıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alex59

20.11.2023 12:50:07

0
Bu oyun böyle çıksın ortada sims diye bir şey bırakmaz içinden geçer.

xXBerkanXxD

20.11.2023 10:17:10

0
Sims hiç sevmeyen birisi olarak gerçek olmayacak kadar güzel gözüküyor, bunu yaparsa anca Güney Koreliler yapardı o yüzden çıkışı çok uzun sürse ve downgrade yese bile bir şekilde bu oyunun çıkacağını inanıyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız