Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SimCity'nin Sunucu Kapasitesi Arttırıldı


    Bir haftadan beri yaşanan problemlerle birlikte gündemin tepesinde kalan SimCity için Electronic Arts, çözüm uğraşlarını sürdürüyor. Firmanın resmi forumlarında belirtilenlere göre SimCity'nin sunucu kapasitesi arttırıldı.
 
    Maxis'in üst yetkililerinden Lucy Bradshaw'ın verdiği haberlere göre oyunun sunucu kapasitesi %120 oranında arttırıldı. Bradshaw'ın belirttiklerine göre yapılan bu çalışma sonrasında elde edilen verilerde yüksek seviyede bir artış gözlemlendi. Henüz tam çözüme ulaşılamadığını belirten Maxis yetkilisi, "Umarım bir sonraki hafta sonu size müjdeli haberlerle gelebilirim." diyerek sözünü noktaladı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Electronic Arts Maxis SimCity SimCity V
Grid 2'de Kokpit Kamerası Neden Olmayacak? Origin'den Mass Effect 3'e Büyük İndirim
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

SoulCr4dle

10.3.2013 17:46:19

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri ea sunucu kapasitesini artırıp masraf yapacağına drm kaldırsın her iki tarafta karlı çıksın böyle büyük bir zeka olabilirmi acaba ticari itibar diye kendi forumlarında oyunlarını eleştirenleri banlamasını biliyorlar kendilerini rezil edip altın dışkı almayıda
DRM öyle basit birşey değil yapabilseydi Ubisoft AC2 de kaldırırdı. Tüm oyun DRM iletişimi üzerine yazılınca kaldırma gibi bir seçenek olmuyor malesef. tüm oyunu yeniden yazmak çok daha masraflı. Yanlış biliyorsam düzeltmekte serbestsiniz.

BSC Misafiri

10.3.2013 15:41:55

0
ea sunucu kapasitesini artırıp masraf yapacağına drm kaldırsın her iki tarafta karlı çıksın böyle büyük bir zeka olabilirmi acaba ticari itibar diye kendi forumlarında oyunlarını eleştirenleri banlamasını biliyorlar kendilerini rezil edip altın dışkı almayıda
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
SimCity
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız