Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SimCity'nin Satışları 1 Milyonu Geçti


    İki haftalık çıkış sürecinin bir haftasını yoğun eleştiri ve sunucu kopma problemleri altında geçiren SimCity, serinin en iyi çıkışını yaptı. SimCity'nin satışları 1 milyonu geçti.
 
    EA'in yayınladığı raporlara göre SimCity, çıkış tarihinden bu yana 1.1 milyonluk satış yaptı. Yapılan bu satış işlemlerinin %54'ü dijital indirme servislerinden yapılırken, %44'ü de Origin üzerinden yapıldı. Oyunun kutulu sürümleri ise satışlardan sadece %2'lik bir pay alabildi.
 
    SimCity tarihinin en hızlı çıkışını yapan oyun, Origin'e de canlılık getirdi. SimCity'nin çıkış döneminde Origin'de aynı anda çevrimiçi olan 1.3 milyon kullanıcı sayısına ulaşıldı. Çıkış döneminden alınan bazı istatistikler ise şu şekilde;
 
- SimCity oyuncuları toplamda oyunda 15 milyon saatini geçirdiler.
- Çıkıştan bu yana 5.7 milyon adet şehir kuruldu.
- 780 milyondan fazla bina inşa edildi
- Dünya'yı 40.000 kez saracak kadar yol yapıldı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Electronic Arts Maxis SimCity SimCity V
FEZ, Nihayet PC'ye Geliyor! TWD: Survival Instinct'in Çıkış Videosu Yayında
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

- The Stig -

18.3.2013 21:36:44

0
Maxis işinin eridir ancak oyunda çok fazla bug ve eksik var.. Örneğin low-medium v high sınıfını görmek isteseniz göremiyorsunuz.. bu residental , commercial ve indistury içinde geçerli.. binalara tıklayınca nerde ne kadar kişi kalıyor ihtiyacı nedir bilgisi yok.. gazino kuruyorsunuz para günlük kazancınıza eklenmiyor (buglu) shoppers'lara (detail kısmında) baktığınızda onlarda da sorun var.. yani saymaya kalksam en az 20 tane şey var.. yol ve trafik konusundan hiç bahsetmiyorum.. Ama binalardaki ihtiyaç,para olsun elektirik su vs olsun kişi sayısı olsun bu bilgilere ulaşılabilmeli.. hangi bölgedeki zoneların ihtiyacı ve seviyeleri görülebilmeli..(maps kısmında) Şimdi çıkar bazısı derki e tıklayınca land value ve density gözüküyor..200,000 nufuslu şehir olunca hepsine mı tek tek tıklamak gerekecek o zaman :) Tamam oyun güzel.. Kimine göre basit.. basit diyenleride anlamak çok zor ya neyse.. Sanki tüm Great Worksları açtılar Üniversiteden tut açılması gereken herşeyi açıp, polis hastane ve tüm educationların dibine vurdular.. O da yetmezmiş gibi tüm tradeleri ve çöp merkezinde plastik,alloy ve metal ile sanayi kurdular falan filan.. Oyunun AMACI GÖKDELEN YAPMAK ZANNEDENLER siz zaten oyunu oynamıyorsunuz sadece oynadığınızı sanıyorsunuz..Oyunda günlük geliri +'da tutmak değil mesele..yada gökdelen yapmak değil.. ;)

BSC Misafiri

18.3.2013 21:31:51

0
Aslında Maxis çok güzel oyun yapmışta. İşte EA

RISC64

18.3.2013 21:21:03

-1
ben oyundan sıkıldım malesef. Aşırı basit yapmışlar. Batmaya çalışın . Batamazsınız o derece.

aykut291

18.3.2013 21:13:39

0
Herşeyin başı EA. Şu Maxis çok üzülüyorum EA emri alrtında olduğuna başka bir frimanın altından olsa veya bağımsız olsalar neler yaparlar neler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
SimCity
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız