Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SimCity'nin Offline Moduna Araştırmalar Sürüyor


    Geçtiğimiz senenin büyük hayal kırıklığı oluşturan oyunlarından SimCity, kısıtlı içeriğiyle ve internete zorlayan yapısıyla büyük eleştiri almıştı. Ardından ise oyunun yapımcısı Maxis, aylar sonra bir karar alıp offline mod için araştırmalara başlamıştı. Şimdi de konuyla ilgili yeni bir haber geldi.
 
    Yapılan açıklamalara göre Maxis cephesi, SimCity'nin offline modu üzerindeki araştırmalarına devam ediyor. Firmadan konuyla ilgili hâla somut bir atılım gelmiş değil. Bildiğiniz gibi Maxis, ilk açıklamayı geçtiğimiz Ekim'de yapmıştı. Bu saatten sonra gelecek bir yama oyun için ne kadar etkili olur bilemiyoruz fakat, biraz geç oldu sanki?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Electronic Arts Maxis SimCity SimCity V
Lords of the Fallen'dan İlk Oyun İçi Görseller CoD: Ghosts'un İlk DLC'sinden Poster Sızdı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

berkirca

11.1.2014 23:13:15

0
Bütün simcity oyunlarını oynadım simcity 5 kadar seriye sadık olmayan bir oyun yok. Düzeltilmesi gereken eksikler; 1)Online zorunlluk 2)haritalar çok küçük (düzeltilmesi zor ama) 3)yapay zeka vasat

BSC Misafiri

11.1.2014 18:16:34

0
aynen şu haritaların küçük olması saçmalık ama ben şaşırmadım sonuçta EA olunca işin içinde şaçmalıklarüst üste geliyor.

onurk

11.1.2014 18:14:02

0
rondo büyük haritaları unutun imkansız gibi birşey oyunu yeniden yapmak daha kolay olacaktır var olan mekaniklerle büyük haritayı kaldıracak pc yok .oyunun tabanını city üzerine değil sims üzerine kurmuşlar bu yapıyı değiştirmeleri imkansız

BSC Misafiri

11.1.2014 17:28:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9 Geçiniz offline modu. Hiç gerekli değil. Bize büyük harita verin yeter. Büyütün şu lanet haritaları!
Onun için oyunu yeniden yapmaları lazım çünkü şuan ki "agent" adını verdikleri en yakından topla en yakına götür boşalt sistemi çok basit ve tonlarca soruna yol açıyor. En basiti 10 tane çöp arabası bu küçük haritalara yeterken basit algoritmaları yüzünden arka arkaya dizilip dolaşıyorlar. Sistematik gelişmiş bir şehri asla bu oyunda kuramazsınız.

MantarTheGreat

11.1.2014 15:24:16

+1
Geçiniz offline modu. Hiç gerekli değil. Bize büyük harita verin yeter. Büyütün şu lanet haritaları!

IIWorldLifeII

11.1.2014 15:11:35

+1
Geçti bugünün pazari...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
SimCity
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız