Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silver Rain Games, EA Originals Ailesine Katıldı

 
Yayıncı Electronic Arts ile bağımsız oyun geliştiricisi Silver Rain Games ortaklıklarını duyurdu.

Electronic Arts, Silver Rain Games'in ilk oyununa fon, rehberlik ve destek sağlayacak ve oyunun yayıncılığını üstlenecek.

Herkesin keyif alabileceği cesur ve yenilikçi bir oyun oluşturacaklarını belirttiler. Çıkış tarihi, oyunun ismi ve diğer daha pek çok detay henüz açıklanmadı.

Sliver Rain Games, Aralık 2019'da Abubakar Salim tarafından Birleşik Krallık'ta kuruldu. Abubakar Salim, Assassin's Creed: Origins'te Bayek'i seslendirdi ve Raised by Wolves dizisinde Father karakterini oynuyor. Sliver Rain Games'in stüdyo yöneticisi ise daha önce BAFTA Oyunları programları ve etkinliklerinde BAFTA Oyunları program yöneticisi olarak görev alan Melissa Phillips. Stüdyonun şu anda 20 çalışanı mevcut.

EA Originals, dünya genelindeki en tutkulu, bağımsız ve yetenekli oyun stüdyolarını sahneye çıkarmayı amaçlayan bir Electronic Arts girişimi. A Way Out, Fe ve Sea of Solitude gibi yapımlar birer EA Originals oyunu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EA
Surviving Mars Epic Games Store'da Ücretsiz, Haftaya The Fall The Outer Worlds'ün İkinci Genişlemesi Murder on Eridanos 17 Mart'ta Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız